HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Marko, otac obitelji (Nikola Đuričko), uz prešutnu podršku svoje žene Ane (Anita Matić Delić), spreman je pod svaku cijenu održati idealnu sliku njihove obitelji. Kako njihov sin Iva (Ivan Čuić) odrasta tako je teže obiteljske tajne sačuvati, teže je održati sliku idealne obitelji. Mladić se treba oženiti, nastaviti obiteljsku lozu. Mladićev otac je odlučan u namjeri da sačuva obiteljsku tajnu. Njegov plan traži „žrtveno janje“, a on, kao pravi manipulator i prikriveni zlostavljač, zna prepoznati žrtvu. Pronalazi je u djevojci suženih životnih mogućnosti, mladoj Janji (Luna Pilić), polupismenoj siromašnoj nadničarki, siročetu iz Bosne, kojoj se udaja za sina bogatog seoskog gazde učini kao prilika života.

Međutim, obiteljska tajna koja je povezana s teškom tragedijom, Janju dovodi u zamku iz koje se ona neće samo tako izvući. Otkrivajući mračnu stranu jedne obitelji koja se prekriva raskošju, tradicijom i bogatstvom ovaj film nam govori koliko zapravo može biti kriva izreka „šutnja je zlato“.

PROČITAJTE: Vlatka Vorkapić ekskluzivno za HELLO! otkriva sve o najgledanijem domaćem filmu

Odlične glumce, predivne prizore, neočekivan zaplet i šokantan kraj ove u osnovi obiteljske priče, imate priliku pogledati u svim kinima diljem Hrvatske. Film je u distribuciji Duplicato medije, a nastao je u koprodukciji Interfilma iz Zagreba i Zillion filma iz Beograda.

druge vijesti