HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Crikvenička rivijera, jedno od najstarijih odmarališta na Mediteranu, ime je dobila po šarmantnom gradiću Crikvenici. Smješteni uz obalu, ali ipak blizu centra, hoteli i kampovi Jadran d.d. grupacije predstavljaju povijesno bogatstvo među najstarijima na Jadranu, sada pretvoreni u hotele s bogatom ponudom.

Ukorijenjenom u povijest, zadržavajući izvornu vanjsku arhitekturu, a istovremeno preoblikujući unutrašnjost u skladu s modernim trendovima, današnji hoteli predstavljaju izazov svim suvremenim gostima željnima doživljaja s bogatom tradicijom, pričama, okusima i mirisima.

Jadran Hoteli & Kampovi

Boutique Hotel Esplanade, s poviješću koja seže od 1930. godine, prošao je kroz obnovu investicijama Jadrana u posljednjim godinama. Time je hotel ponovno zasjao u svom nekadašnjem sjaju, uz dodatak suvremenog dizajna. Gostima nudi sve što očekuju; od personaliziranih usluga, interneta, parkirališta, udobnih soba, wellness i spa tretmana, s posebnim naglaskom na izvanredna gastro iskustva. Gastronomska ponuda hotela, obogaćena tradicionalnim i lokalnim okusima, obuhvaća širok spektar internacionalnih kulinarskih delicija s tendencijom fine- dinning restoranske ponude. Posebno treba istaknuti specijalnu rakijarnicu “Hall of Fame” u hotelu Esplanade, koja nudi impresivan izbor od 101 craft rakije iz cijele Hrvatske.

Jadran Hoteli & Kampovi

Velika prednost portfelja Jadranovih hotela i kampova je njihova blizina prometnicama i dostupnost svim vrstama prijevoza, te blizina većim gradovima poput Rijeke i Zagreba, ali i sama blizina mora s prekrasnim šetnicama za opuštanje i uživanje u pogledu.

Osim uživanja u Jadranovim Hotelima i Kampovima, gostima Crikvenice pruža se mnoštvo raznolikih aktivnosti, od kulturnih do sportskih, te različite manifestacije tijekom cijele godine. Posjetitelji mogu istražiti Muzej grada Crikvenice, uživati u kvalitetnim vinima u vinarijama poput Grand Estate Village Winery ili Vinarije Pavlomir u poznatoj vinskoj regiji Vinodolskoj dolini.

IZJAVA predsjednice uprave Jadran Hotela i Kampova Irine Tomić: 

„Bez obzira na sve velike i divne projekte koje sam do sada odradila, doživljavam ovo kao svoj glavni životni i poslovni izazov, i ustvari sam jako ponosna zbog toga, ali i oprezna jer su očekivanja i potrebe zaista velike. Crikvenička rivijera itekako ima snagu omiljene turističke destinacije po svim aspektima i sigurna sam da je možemo ponovo izdignuti na mjesto koje joj pripada. 

Jadran Hoteli & Kampovi

Nasa vrata ka Europi, auto destinacija na dohvat ruke, prepoznata kao oaza wellbeinga, s divnim prirodnim okruženjem, zdravstvenim obilježjima, logistikom za sportski turizam, odmorišni turizam, obiteljski i onaj poslovni turizam, sve je to sažeto u ovoj pomalo zaboravljenoj destinaciji.

Velika mi je želja posvetiti se rebrandingu i repozicioniranju kompanije Jadran, samim time i grada, te konceptualizirati naše hotele uz sinergiju s glavnim prodajnim značajkama same lokacije, a kako bi konačno postali tržišno pozicionirani i prepoznati kroz svoje produkte, uslugu, cjelokupnu ponudu. 

Jadran Hoteli & Kampovi

Jadran je spreman za cjelovitu transformaciju i jako me veseli nesebična podrška samih vlasnika, ali i lokalne samouprave i uprave, turističke zajednice, lokalne zajednice, i svih naših partnera.“

Opći podaci- kratko o tvrtki Jadran Hotels&Camps 

Izvanredna lokacija: Hoteli i kampovi Jadran d.d. grupacije smješteni su duž obale Crikveničke rivijere koja se nalazi na manje od dva sata auto vožnje od Zagreba i Ljubljane, nudeći gostima izravan pristup prekrasnim plažama i izuzetnim zalascima sunca. Ta blizina prirodi i šarmu obale izdvaja destinaciju kao mjesto vrijedno posjete.

Visoka razina usluge: Naglasak je stavljen na udobnost i vrhunsku uslugu u svim aspektima boravka. Profesionalno osoblje i visoki standardi jamče gostima nezaboravan doživljaj, potičući ih da podijele svoje pozitivno iskustvo s drugima.

Raznolika ponuda: Jadran Hoteli i Kampovi nude širok spektar sadržaja za zabavu, rekreaciju i opuštanje, uključujući bazene, wellness centre, restorane, barove i razne aktivnosti na otvorenom. Ova raznolikost privlači različite profile gostiju, pridonoseći reputaciji destinacije kao mjesta koje zadovoljava različite interese i potrebe.

Povezanost s lokalnom kulturom: Posebne aktivnosti omogućuju gostima da istraže bogatu kulturnu i povijesnu baštinu područja. Ova integracija s lokalnim identitetom, i pružateljima usluga, dodatno promovira destinaciju kao autentično iskustvo s dubokim korijenima.

Mogućnost za poslovne događaje: Jadran Hoteli i Kampovi nude moderno opremljene konferencijske dvorane za organizaciju poslovnih susreta i konferencija. Ova mogućnost, te lokacija Crikvenice od samo 1.5 sat od Zagreba, privlači poduzetnike i korporacije, jačajući percepciju destinacije kao pogodnog mjesta za poslovne i profesionalne aktivnosti.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024