HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Novi supermarket u Donjem Miholjcu, na adresi Vukovarska 97 B, prostire se na 2.000 m2 moderno uređenog prostora prilagođenog najvišim trgovačkim standardima. Trgovina je opremljena vrhunskom opremom, a bogata ponuda poznatih brendova i širokog asortimana robnih marki kupcima nudi zaista veliki izbor, uz povoljne cijene. Za obavljanje svakodnevne kupovine na raspolaganju su svježi odjeli mesnice, voća i povrća, samoposlužna pekara s dnevno svježe pečenim pekarskim proizvodima, te gastro odjel s pripremom jednostavnih toplih jela. Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva koji se mogu pronaći na uslužnom pultu opravdava Best Buy medalju koju Plodine nose za najbolji odjel delikatesa.

Važno je napomenuti kako je ovim projektom zaposleno 35 djelatnika iz Donjeg Miholjca i okolice, a cijelom je kraju sada dostupna raznovrsna ponuda prehrane i neprehrambenih proizvoda, najboljeg omjera cijene i kvalitete.

plodine

Povodom otvorenja novog supermarketa, za kupce je pripremljen prigodan program uz razne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se i vrijedne nagrade.

plodine

Radno vrijeme Plodina Donji Miholjac je od ponedjeljka do subote 7:00 – 21:00, te radnim nedjeljama od 7:00 – 21:00 sati. Na blagdan Uskrsa i Uskrsni ponedjeljak trgovina će biti zatvorena, a za ostale nedjelje i radno vrijeme supermarketa više informacija dostupno je na plodine.hr/supermarketi

plodine

druge vijesti