HELLO
Domagoj Kukec

FOREO, vodeći svjetski, medicinski skin-tech brend, upravo je lansirao KIWI™ kolekciju te tako nastavio švedsku tradiciju izrade najboljih ‘usisavajućih’ proizvoda.

KIWI™ kolekcija sastoji se od dva proizvoda – KIWI™ derma, vakuumski uređaj za dijamantnu mikrodermoabraziju koji izglađuje teksturu kože čineći je glađom, ujednačenijom te mlađom i rafiniranijom u izgledu. Drugi proizvod je KIWI™, vakuumski uređaj za uklanjanje mitesera koji uklanja sve skrivene (ili ne baš tako skrivene) nečistoće iz pora bolje nego što su ikada sanjale obične trakice za čišćenje pora.

Upoznajmo zajedno najnoviju FOREO KIWITM kolekciju!

KIWI™ derma

KIWI™ derma je vakuumski uređaj za dijamantnu mikrodermoabraziju koji obnavlja teksturu kože čineći je glađom, ujednačenijom, smanjuje sitne linije i pruža mlađi izgled. KIWI™ derma je prvi uređaj za mikrodermoabraziju na svijetu koji ne zahtijeva zamjenske dijelove jer su njegovi vrhovi izrađeni od medicinskog čelika i Adamas dijamanata. Za razliku od drugih proizvoda u kategoriji, ovi vrhovi neće postati glatki, tupi ili oštećeni tijekom vremena. FOREO-ov ultra-higijenski filter izrađen je od silikona otpornog na bakterije koji je neporozan, 100% vodootporan i brzo se suši – što znači da jednostavno možete obrisati svu prljavštinu koja se nakupila nakon tretmana.

FOREO KIWI

KIWI™ derma pažljivo je razvijen i testiran na tisućama lica kako bi se dizajnirala tehnologija vakuumskog usisavanja savršeno kalibrirana – koja je nježna prema koži, ali učinkovita u uklanjanju nečistoća.

Vakuumsko usisavanje igra ključnu ulogu u procesu mikrodermoabrazije, poboljšavajući njegovu učinkovitost i koristi. Mikrodermoabrazija je neinvazivni postupak koji nježno uklanja mrtve stanice kože i otpad, potiče cirkulaciju krvi i proizvodnju kolagena, dok vakuumsko usisavanje pomaže u procesu eksfolijacije tako što odmah usisava omekšane mrtve stanice kože s površine kože te izvlači nečistoće iz pora. Poticanjem cirkulacije krvi, potiče i dostavu kisika, te hranjivih tvari do stanica kože, kako bi potaknuo proizvodnju kolagena i podržao prirodni proces zacjeljivanja kože.

KIWI™ derma može se prilagoditi s 6 razina intenziteta prema potrebama vaše kože na različitim područjima lica. Dolazi s tri različita vrha od Adamas dijamanata, jedan za olakšavanje smanjenja sitnih linija i tvrdokornih nepravilnosti, drugi za preciznu eksfolijaciju područja T-zone i posljednji za nježnu eksfolijaciju obraza i osjetljivih područja.

FOREO KIWI

Lansiranjem KIWI™ derme, FOREO predstavlja vrhunski švedski tretman za poboljšanje kože, budući da je riječ o trostruko tehnološkom rješenju za rješavanje problema starenja kože. Mikrodermoabrazija nježno uklanja beživotni, oštećeni, neujednačeni gornji sloj kože kako bi otkrila svježi i sjajni sloj ispod. Savršeno kalibrirano usisavanje ‘usisava’ začepljene pore, ostavljajući ih savršeno pročišćene i smanjene. T-Sonic™ masaža poboljšava mikrocirkulaciju i limfnu drenažu kako bi pomogla u izbjeljivanju pigmentacija i smanjenju oticanja.

KIWI™

FOREO KIWI

KIWI™ je brz, siguran i efikasan uređaj koji koristi savršeno kalibrirano vakuumsko usisavanje i plavu LED svjetlost kako bi nježno, ali učinkovito uklonio duboko ukorijenjene mitesere, bijele mitesere, masnoću i druge nečistoće koje se zaglave u porama, istovremeno uništavajući preostale bakterije koje uzrokuju akne. Ovaj uređaj stavlja u zaborav neefikasne trakice za nos i alate za istiskivanje prištića koji ne uspijevaju izvući duboko ukorijenjene mitesere. KIWI™ će vam pružiti čišću kožu u minutama i spriječiti buduće prištiće zahvaljujući plavoj LED svjetlosti koja uništava preostale bakterije ispod kože. Primijetit ćete i smanjenje veličine pora jer će uvećane pore se vratiti u svoju regularnu veličinu nakon uklanjanja nečistoća iz dubine pora. Konačno, budući da će uređaj očistiti pore, što pomaže privremeno ih otvoriti – omogućit će aktivnim sastojcima u bilo kojoj njezi koju koristite nakon toga da prodru dublje u kožu, čineći ih još učinkovitijima.

Nova kolekcija dostupna je na foreo.com, te kod službenih partnera.

Notes to editors

Uvijek ravnomjerno i brzo klizite uređajem po koži, prema gore. Ne zadržavajte se na jednom području.

Prije upotrebe KIWI™ derme na licu, možete je isprobati na ruci kako biste pronašli optimalnu razinu udobnosti. Počnite s intenzitetom 1 i pratite reakciju svoje kože. Zatim postupno povećavajte intenzitet dok ne postignete razinu koja je učinkovita, ali i ugodna.

Nemojte pretjerano eksfolirati – jedan prolaz po području je dovoljan. Nemojte primjenjivati pretjerani pritisak – KIWI™ derma s dijamantnom mikrodermoabrazijom radit će čak i s minimalnim pritiskom.

Nakon tretmana, temeljito hidratizirajte kožu kako biste je hidratizirali i smanjili crvenilo osjetljivih područja. Preporučujemo korištenje UFO™ Deep Hydration Facial Device od FOREO-a s vašom preferiranom UFO™ Activated Mask.

Preporučujemo korištenje KIWI™ derme jednom tjedno za optimalne rezultate, u večernjim satima kako biste omogućili koži da se preko noći oporavi.

Izbjegavajte korištenje retinoida, pilinga ili drugih eksfolijacijskih tretmana najmanje tri dana prije i nakon izvođenja mikrodermoabrazije kod kuće. Također, suzdržite se od korištenja proizvoda s vitaminom C barem tjedan dana prije i nakon postupka kako biste izbjegli preveliku iritaciju.

Važno je ograničiti izlaganje suncu prije i nakon tretmana mikrodermoabrazije. Izbjegavajte sunce i koristite zaštitu od sunca najmanje tjedan dana prije i nakon postupka kako biste spriječili moguće oštećenje kože. Preporučujemo upotrebu zaštitne kreme širokog spektra s visokim faktorom zaštite od sunca.

druge vijesti