HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Dame Mary Berry će kroz šest slasnih epizoda „olakšati“ brojnim gledateljima 24Kitchen kanala dok priskače u pomoć svojim prijateljima, koji se bore s različitim kuharskim dilemama. Dok Mary pokazuje koliko jednostavno može biti pripremanje ukusne hrane uz nove recepte, postavlja se pitanje – može li utjecati i na kulinarske vještine svojih prijatelja?

U prvoj epizodi Mary se pridružuje njezina dugogodišnja prijateljica Mel. Obje vole provoditi vrijeme sa svojim obiteljima u prirodi, ali Mel je zapela u kolotečini kada treba kuhati za njih i oslanja se na Mary za inspiraciju. Osim vožnje prekrasnim krajolicima, uz mnoštvo smijeha i prisjećajući se prošlih kampiranja, Mary će s gledateljima podijeliti recept za svoju bogatu, kremastu juhu od gljiva, brzi Veg Ragù, zdravi tartiflette s piletinom i ukusnu Ciabattu Tricolore.

DJ i televizijski voditelj Jordan North također se pridružuje Mary u njezinoj kuhinji jer voli imati prijatelje na večeri, ali ima više volje nego vještine kada je u pitanju kuhanje. S profesionalnim plesačem Antonom Dy Bekeom, iskusna kuharica pronalazi miran kutak na kraju pristaništa Bournemouth kako bi ga podučila nekim ukusnim receptima, počevši s hrskavim lignjama.

Mary također dolazi u pomoć kraljici televizije Lorraine Kelly i njezinoj kćeri Rosie, kojima otkriva svoju aromatičnu tajlandsku pileću juhu s rezancima te pitu od jabuka i krušaka. Voditeljicu AJ Odudu uči radostima kuhanja bez stresa, a zvijezdu West Enda i strastvenog kuhara Michaela Balla svježim idejama i zanimljivim receptima, koji će proširiti njegov repertoar u kuhinji. Mary nas podučava španjolskom klasiku, Gazpachu, a saznat ćemo i kako slavljenička čokoladna torta pokazuje da je nebo granica ako imate avanturistički duh u kuhinji.

Mary Berry je poznata britanska kuharica, spisateljica i televizijska voditeljica. Napisala preko 80 kulinarskih knjiga, a za svoj doprinos kulinarstvu 2012. odlikovana je Ordenom Britanskog carstva.

Laganini kuhinju Mary Berry‘ pratimo od 27. travnja u 21 sat na kanalu 24Kitchen.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024