HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ako ste uvijek u potrazi za djelotvornim anti age proizvodima i pratite svijet kozmetike, sigurno ste već dobro upoznati s ovim slavnim beauty junakom u crvenoj bočici, koji je oduševio žene diljem svijeta. Ako ga i sami koristite, vjerujemo da ste više puta pomislili: “Kad bi se barem mogao kupiti u većoj bočici!”.

Legendarna pariška kuća Chanel poslušala je upite brojnih obožavateljica ovog seruma i razveselila nas viješću da se revitalizirajući serum N°1 DE Chanel sad može kupiti i u bočici od 100 ml.

Serum koji pomlađuje lice

Serum koji pomlađuje lice od sada u novom izdanju

Revitalizirajući serum N°1 DE Chanel dokazao je svoje dugoročne učinke na izgled 5 znakova starenja. Serum s vremenom postaje još učinkovitiji: pokazatelj vitalnosti kože peterostruko se povećava nakon 6 mjeseci. Učinkovitost proizvoda temelji se na neprekidnoj upotrebi tijekom vremena, što je inspiriralo stvaranje nove XXL veličine od 100 ml.

Serum koji pomlađuje lice

Kamelija u srcu hit proizvoda

U svojem laboratoriju u Pantinu, Chanel je proveo detaljna istraživanja i zabilježio opažanja inteligencije prirode te ih primijenio na biomimetičku inovaciju. Za produljenje životnog vijeka stanica kože, kozmetička linija protiv starenja obogaćena je iznimnim sastojcima dobivenim iz kamelije. U srcu ove linije, ekstrakt crvene kamelije pruža svoja dvostruka zaštitna i stimulirajuća svojstva. Glavni korak u rutini njege protiv starenja, revitalizirajući serum oslobađa svu snagu ovog ekstrakta.

Serum koji pomlađuje lice

Zašto žene obožavaju ovaj serum koji pomlađuje lice?

Nije tajna da bez obzira na razvikanost brenda, ugodnu teksturu i lijep miris, sve žene od svog seruma žele – rezultate. Žene koje koriste ovaj serum na društvenim su se mrežama složile kako je fantastičan, a možda su još i bitniji rezultati istraživanja same kozmetičke kuće, koji pokazuju slijedeće:

Nakon korištenja jedne bočice* koža izgleda blistavija (+87%), njezina je elastičnost poboljšana (+77%), kao i osjećaj ugodnosti (+77%). Smanjuje se izgled pora (-25%) i bora (-24%). Pokazatelj vitalnosti kože povećava se pet puta.

Serum koji pomlađuje lice

Od sada u još većoj bočici!

druge vijesti