HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Problemi s kožom ne zaobilaze nikoga pa ni one koje su odrasli uz sav novac svijeta i savjete najpoznatijih dermatologa. O svojoj borbi s problematičnom kožom već su govorile Kendall Jenner, Scarlett Johansson i Madison Beer, a kći Heidi Klum želi da njezine vršnjakinje znaju kako lijepu kožu ne može garantirati ni činjenica da ti je mama supermodel. Prištići Leni Klum osvanuli su na profilu mlade manekenke, koja je odlučila javno progovoriti o tom problemu.

prištići Leni Klum

Prištići Leni Klum otkrivaju bolnu istinu

19-godišnja kći Leni Klum u posljednje vrijeme privlači još više pažnje jer je odlučila krenuti stopama svoje slavne mame, s kojom je čak i odradila nekoliko snimanja.

Još 2022. godine Leni Klum govorila je o problemima s kožom i hormonima no činilo se da se situacija tinejdžerice iz poznate obitelji malo smirila.

PROČITAJTE: Hranom protiv akni – Ove namirnice su superheroji u borbi s crvenim napastima

“Osjećam da postoji ideja da niste lijepi ako imate akne ili da zbog njih ne izgledate tako dobro kao što biste mogli izgledati”, izjavila je tada za People.

“Postoji ta stigma. Iskreno, i ja sam se tako osjećala, nekoć. Onda sam shvatila: ‘O moj Bože, ovo je normalno.’ Svatko to prolazi… Nije loše ako imate prištiće. To je nešto što svatko može dobiti i nije vaša krivnja – do hormona je.”, dodala je Leni.

prištići Leni Klum

Kako danas izgledaju prištići Leni Klum?

Prištići Leni Klum jučer su ponovno osvanuli na njezinim Instagram Storyjima, a mlada manekenka ovaj je put dopustila da slika govori za sebe.

prištići Leni Klum

Nije ništa napisala ni komentirala no jasno je da se bori sa stanjem kože koje muči njezine brojne vršnjake, a ponekad i osobe u odrasloj dobi.

druge vijesti