HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Madison Beer smatra se jednom od najljepših djevojaka iz svijeta showbiznisa, a postala je poznata kad je Justin Bieber, sav očaran, objavio njezinu fotografiju i upitao fanove znaju li tko je ta ljepotica. Madison je danas poznata influencerica i pjevačica, a baš poput Kendall Jenner i Miley Cyrus, ne skriva da su joj godinama muku zadavale akne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madison Beer (@madisonbeer)

U intervjuu za jedan magazin nedavno je otkrila je kako ih drži pod kontrolom te koju je veliku grešku radila godinama, čime je još i više pogoršavala stanje njezine problematične kože.

Madison Beer i akne: kako je krivim pristupom pogoršavala stanje

Lijepa Madison Beer godinama se mučila s aknama, a fanovima koji imaju slični problem savjetuje da ne ponavljaju njezine pogreške ako ne žele stanje učiniti još gorim.

Madison Beer akne problemi s kožom

“Počela sam se baviti njegom kože tek oko svoje 19. godine jer sam se tada iznenada suočila s prilično agresivnim aknama, bolnim i velikim izbočinama koje nisu nestajale što god pokušala”, izjavila je 24-godišnja Madison Beer.

“Prije sam mislila da to što imam akne znači da trebam isušivati kožu što je više moguće, a tek sada shvaćam da je samo još više pogoršalo moje akne”, otkrila je.

“Kao da sam radila sama protiv sebe dok nisam napokon razumjela neke stvari. Shvaćam koliko je važno osluškivati svoju kožu i dati joj ono što treba. Sada sam više usredotočena na hidrataciju kako bi koža mogla izgledati blistavo”, izjavila je Madison Beer koju danas akne sve manje muče.

Koji bi sastojak Madison Beer svima preporučila kad su akne u pitanju?

“Jedan sastojak koji je stvarno pomogao je benzoil peroksid. Koristila sam gel za pranje lica, koji je dosta jak, ali mi je pomogao eliminirati akne. Sad kad mi se koža oporavila, redovito je njegujem hidratantnom kremom koja mora biti super hidratantna, ali nikada nije masna – poput Tatcha Dewy Skin Cream”, otkrila je Madison.

Madison Beer akne problemi s kožom

Ukoliko namjeravate koristiti ovaj sastojak, svakako prije porazgovarajte s liječnikom.

druge vijesti