HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Premda je do sad bila poznata kao jedna od glumica koje svoju intimu pomno čuvaju od javnosti, Eva Mendes sve je aktivnija na društvenim mrežama.

Eva Mendes otkrila je fanovima da je njezin omiljeni tretman – brijanje lica

Poznata glumica i partnerica glumca Ryana Goslinga, od kamera i dalje skriva svoje kćerkice te se rijetko pojavljuje na holivudskim zabavama i premijerama filmova, no sa svojim sljedbenicima na Instagramu dijeli mnoge do sada nepoznate činjenice. Poput toga da redovito brije lice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

“Prava sam zvijer”, napisala je Eva Mendes uz fotografije koje pokazuju brijanje lica u njezinom omiljenom salonu

Kako koža Eve Mendes izgleda tako fantastično? U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu, Eva Mendes detaljno pokazuje postupak koji na njezinom licu izvodi kozmetičarka te otkriva da joj je brijanje lica nešto fantastično.

“Da, brijem lice! Jučer sam dobila puno komentara od žena koje briju lice, ok, pretpostavljam da je dermaplaning stručan izraz, no to je  brijanje lica i ja ga obožavam!”, napisala je Eva Mendes uz fotografije i video postupka te zahvalila svojoj kozmetičarki.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)


U brojnim komentarima koje su ispod njezine objave nanizale obožavateljice koje koriste ovaj postupak Eva je napisala: “Prava sam zvijer. Brijanje lica potrebno mi je svaki drugi dan”.

Još se ne zna hoće li se Eva Mendes pojaviti uz supruga Ryana na premijeri filma Barbie

Premda 49-godišnja Eva Mendes itekako podržava svog supruga, upitno je hoće li se pojaviti na premijeri filma koji svi željno iščekuju. Naime, celebrity par Eva Mendes i Ryan Gosling prvi i zadnji put su se zajedno pojavili na premijeri nekog filma 2012. godine, od tada svoj intimni život drže u – intimi. Rijetko ih se viđa na holivudskim zabavama i eventima, a poznato je da vrijeme najviše vole provoditi sa svojim dvjema kćerkicama, osmogodišnjom Esmeraldom i sedmogodišnjom Amandom.

druge vijesti