HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Strane zvijezde poput Megan Fox i Kim Kardashian ove godine svako malo mijenjaju frizure, a tom se trendu pridružila i naša najpoznatija influencerica Ella Dvornik. Nakon što je dulje vrijeme nosila poludugu kosu, s početkom godine zablistala je uz kovrčavi plavi bob, a sad se odlučila na drastičnu promjenu koja joj je dobro poznata i srcu prirasla. Kosa Elle Dvornik prošla je brojne transformacije, a sad je ponovno jako dugačka i obojena netipičnom bojom.

Ella Dvornik kosa siva kosa ekstenzije frizura 2024 hello magazine croatia hrvatska kosa Elle Dvornik

Kosa Elle Dvornik sada je duga i siva

Ella Dvornik objavila je dvije fotografije na kojima pozira s novim umecima i novom bojom kose.

PROČITAJTE: Ako će se jedna frizura s Met Gale uskoro početi kopirati, pretpostavljamo da će to biti ova

Riječ je o pepeljasto sivoj boji koju uistinu treba znati nositi, a koja Elli Dvornik odlično stoji.

“Nakon dvije godine ispunjene velikim promjenama – vrijeme je za povratak duge kose. Ponovo sam se pustila u ruke mojoj ekipi iz omiljenog salona, zafalila mi je malo Ella iz 2022 pa reko da ju vratim malo među žive”.

“Ekstenzije su GORE, siva kosa je GORE, A ja sam sve BOLJE”, napisala je Ella uz dvije fotografije koje su oduševile pratitelje.

Ella Dvornik kosa siva kosa ekstenzije frizura 2024 hello magazine croatia hrvatska kosa Elle Dvornik

Inspirirana citatom Marilyn Monroe

“Marilyn Monroe je rekla da kad žena mijenja život, mijenja i kosu”, izjavila je Ella u objavi iz salona u kojem se odvila transformacija.

Dodala je kako smatra da se ljudi kad dožive traumu vole vraćati na mjesto na kojem su se osjećali sigurno i samopouzdano i da se tako rodila ideja o boji i stilu frizure koji je nosila prije dvije godine.

druge vijesti