HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kad je Met Gala u pitanju, u fokusu su toalete i nevjerojatne kreacije koje nose glamurozni uzvanici, no to ne znači da frizeri i vizažisti poznatih ljepotica nemaju itekako izazovan posao. Njihov je zadatak osmisliti frizure i šminku koje će savršeno pratiti temu i na kreativan način unaprijediti ili potpuno upropastiti look koji su celebrityji osmislili u suradnji sa svojim stilistima i slavnim dizajnerima. Koja frizura s Met Gale bi mogla postati hit i na ulicama metropola?

Ovogodišnja tema Sleeping Beauties: Reawakening Fashion” u prvi je plan donijela romantične frizure i naglašeno ženstvene siluete, a jedan od zanimljivijih i svakako nosivijih lookova imala je Kendall Jenner.

frizura s Met Gale Kendall Jenner

Frizura s Met Gale Kendall na ženstveni način odmiče kosu od lica

Kendall Jenner na Met Gali zablistala je u haljini iz arhive modne kuće Givenchy koja je, zahvaljujući pripijenom kroju koji je osmislio John Galliano te prozirnim ušicima istaknula njezinu gracioznu pojavu i vitku liniju, a mnogi su primijetili kako smo je u ovoj prigodi vidjeli s najduljom kosom do sad.

PROČITAJTE: Održana je Met Gala 2024 – Ovo su svi celebrity lookovi koje trebate vidjeti danas

Premda je duga kosa do struka postignuta uz pomoć umetaka, gornji dio frizure itekako je nosiv i u drugim svečanim prilikama te vrijedan kopiranja.

frizura s Met Gale Kendall Jenner

Frizura s Met Gale Kendall Jenner predstavlja ženstvenu polupodignutu frizuru, s razdjeljkom na sredini, koja s uvijenim dijelovima pričvršćenim ukosnicama.

Uz ovakvu frizuru do izražaja je došao decentan make up look s predivnim ružem boje mesa na usnama.

druge vijesti