HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Zanima vas kako izgleda najsenzualniji ruž za usne na svijetu? Novi 31 LE ROUGE kuće Chanel pravo je utjelovljenje ženstvenosti, a od atraktivne ambalaže do zanosne teksture, inspiriran je duhom legendarne Gabrielle Chanel.

Najsenzualniji ruž za usne

Najsenzualniji ruž za usne stiže u 12 fantastičnih nijansi

Živahni odrazi kreativnog duha ulice Cambon, 12 jedinstvenih nijansi 31 LE ROUGE nude dugotrajan izgled i potpuno novo osjetilno iskustvo. Formula koja klizi sadrži ulje gardenije iz Gaujacqa, Chanelov ekskluzivni sastojak, i ulje marakuje, koji nude prednosti njege kože kako bi usne bile glađe, čvršće i bolje definirane.

Najsenzualniji ruž za usne

12 osnovnih, univerzalno laskavih nijansi nadahnutih kreacijama i kultnim apartmanom Gabrielle Chanel ostavit će vas bez daha. Kad se ova priča pomiješa s pigmentima, sedefasti prah otkriva intenzivnu, čisto blistavu boju.

Ulje gardenije, Chanelov ekskluzivni sastojak, ovog make up junaka pretvara ne samo u boju za usne, već i u proizvod za njegu usana.

Najsenzualniji ruž za usne

Najsenzualniji ruž za usne dolazi u ambalaži inspiriranoj stanom Coco Chanel

Po prvi put u povijesti Chanel ruž dobio je ovakvu, četvrtastu, prozirnu ambalažu. Inspirirana ogledalima koja obrubljuju legendarno Art Deco stubište u stanu Gabrielle Chanel u ulici Cambon u Parizu, fasetirano četvrtasto kućište 31 LE ROUGE najprimamljivije je novo pakiranje u povijesti CHANEL ruževa.

Najsenzualniji ruž za usne

druge vijesti