HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Lijepa hrvatska voditeljica Ana Radišić objavila je throwback fotografije sa svojeg putovanja u Pariz, kada je privlačila poglede pomno osmišljenim modnim kombinacijama i ženstvenim make up lookom u stilu chic Parižanki. Simpatična Ana u Gradu svjetla nosila je same hit komade, poput kape modne i saddle torbice modne kuće Dior te majice s natpisom Rolling Stones, a izgled cool djevojke upotpunila je najženstvenijim dodatkom iz svijeta kozmetike – crvenim ružem za usne. Ako i vi potajno sanjate o nošenju ove boje ruža u dnevnim prigodama ali se bojite da će se razliti i brzo istrošiti, donosimo nekoliko trikova koji će odagnati vaše brige. Evo kako da crveni ruž potraje što dulje.

Obožavateljice klasičnih make up lookova oduvijek zanima: Kako da crveni ruž potraje?

Ako želite da vam crveni ruž stoji besprijekorno i traje što dulje, poslušajte ova tri savjeta make up stručnjaka.

Obavezno koristite olovku u boji ruža za usne ili u boji vaših usana

Olovka za usne napravit će okvir uz koji će vaše usne izgledati ljepše, a uz to će spriječiti curenje ruža na sve strane.

PROČITAJTE: Make up princeze Catherine – Vizažistica objašnjava kako ponoviti look slavne Britanke

Zgodan trik je obojiti usne prije nanošenja ruža olovkom na mjestima na kojima se boja najprije zna istrošiti.

Ana Radišić crveni ruž hello magazine croatia kako da crveni ruž potraje

Obrubite usne korektorom

Kako biste dobili savršen izgled crvenog ruža, nakon šminkanja popravite kožu oko usana korektorom i pažljivo ga izblendajte. Tako ćete postići uredan izgled i izbrisati nepravilnosti te još više “fiksirati” ruž na mjestu.

Odradite trik s maramicom

Ovaj starinski make up trik i danas pali.

Kako da crveni ruž potraje? Nakon nanošenja prvog sloja, lagano prislonite papirnatu maramicu na usne i “pokupite višak” ruža, a zatim pažljivo nanesite još jedan sloj.

Spremni ste za izlazak!

druge vijesti