HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kad želimo znati što je u trendu, samo bacimo oko na Instagram profil Dorice 505. Poznata hrvatska influencerica Dora Martinović pravi je znalac kad je moda u pitanju, a uvijek zna i kako se iskazati u području frizura, šminke i manikura. Nova, kromirana manikura Dore Martinović uistinu je vrijedna kopiranja, a zgodna poduzetnica njome je upotpunila outfit koji podržava još jedan zanimljiv trend – povratak nošenja donjeg rublja umjesto klasične odjeće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dora Martinovic (@dorica505)

Kromirana manikura jedan je od vodećih hitova proljeća 2024.

Dok su takozvane glazirane i bubble bath manikure i dalje veliki trend u svijetu manikura, baš poput francuske manikure, ove sezone u trendu su i nokti u sivoj, svjetloplavoj i zelenoj boji.

PROČITAJTE: Treba li napraviti pauzu od gel manikura i pedikura?

Jedan od vodećih hitova u svijetu lakova za nokte je kromirana manikura koja je bila popularna i prije nekoliko godina. Nedavno je ponovno osvojila srca cool djevojaka kojima ne smeta ako privlače pažnju svojim noktima.

Dora Martinović Dorica 505 hello magazine croatia hrvatska kromirana manikura

Kromirana manikura Dore Martinović stiže u atraktivnom bakreno-ružičastom izdanju i izgleda uistinu moćno.

“Nailed it!”, napisala je influencerica uz fotografiju na kojoj su u fokusu njezini nokti.

Bijeli topić uz hit novu manikuru

U još jednom odličnom izdanju, Dora Martinović pokazala je kako nositi bijeli top kultnog brenda Calvin Klein uz široke traperice i oversized blejzer.

Atraktivan look s retro vibrama zaokružila je Louis Vuitton torbicom, tenisicama adidas Samba i već spomenutom cool manikurom.

druge vijesti