HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kako su princ William i njegov mlađi (odmetnuti) brat princ Harry postali beauty ikone 2024. godine? U sasvim neočekivanom trendu s TikToka stiže takozvani Boyfriend blush, odnosno dječačko rumenilo, koje nije samo prijedlog određenih influencerica već živući trend koji već nose i poznate it djevojke poput Dua Lipe, Nicole Peltz, Sabrine Carpenter i Sydney Sweeney. U čemu je fora i kako nanijeti Boyfriend blush?

Boyfriend blush

Doznajte u nastavku!

Boyfriend blush jedan je od zanimljivijih make up trendova 2024. godine

Što je Boyfriend blush tehnika?

Rumenilo make up trendovi beauty za 2024 princ Harry Princ William hello magazine croatia hrvatska Boyfriend blush

Baš poput prirodnog rumenila koje su u mlađim danima na obrazima imali princ William i princ Harry, pogotovo za vrijeme bavljenja sportom ili vragolastog smijuckanja na balkonu palače, ova tehnika šminkanja podrazumijeva rumenilo naneseno na sredinu obraza i izblurano kako bi djelovalo prirodno.

PROČITAJTE: TikTok je presudio – Ovo će biti najpopularnija boja laka za proljeće 2024.

Ovakav način šminkanja daleko je od svih pravila koje smo do sada poznavali te konturiranja kojem je fokus bio naglašavanje jagodica, ovdje je naglasak na postizanju mladenačkog, zdravog izgleda.

Boyfriend blush

Na sredinu obraza najprije se nanosi kremasto crvenkasto ili ružičasto rumenilo, koje se zatim blenda, a na njega se nanosi nježnije ružičasto rumenilo u kamenu. Na kraju četkicom umočenom u puder možete “popraviti rubove” pa opet sve izblendati i na vrh jagodica nanijeti highlighter (ako želite).

Rumenilo make up trendovi beauty za 2024 princ Harry Princ William hello magazine croatia hrvatska Boyfriend blush

Ovakav način šminkanja najbolje pristaje uz minimalistički make up look pa nemojte pretjerivati s puderom, tušem za oči i naslagama sjenila.

Rumenilo make up trendovi beauty za 2024 princ Harry Princ William hello magazine croatia hrvatska Boyfriend blush

Kome najbolje pristaje Boyfriend blush?

Boyfriend blush najbolje pristaje ženama sa srcolikim i ovalnim oblikom lica što ne znači da ga i druge djevojke ne mogu nositi.

Poigrajte se ispred ogledala i odaberite širinu nanošenja rumenila koja vam najbolje pristaje, a kao predložak neka vam posluži fotografija slavnih it djevojaka koje vole ovakav način nanošenja rumenila, a imaju isti oblik lica poput vas.

Za najnosiviju verziju ovog trenda, pogledajte fotke Dua Lipe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERVICE95 (@service95)

druge vijesti