HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Što dolazi nakon glaziranih sedefastih noktiju, kremastih lakova, žarko crvenog trenda i francuske manikure? Kad je odjeća u pitanju u modu se vraćaju pastelne, no zanimljivo je da u svijet manikura kao vrući trend stiže boja koja je sve samo ne proljetna. Već smo ga vidjeli na noktima nekih celebrity cura, a sada je i Tik Tok presudio – najpopularnija boja laka za proljeće 2024. bit će “kameno siva”!

Siva manikura hello magazine croatia hrvatska najpopularnija boja laka za proljeće 2024 01

Sasvim neočekivana, ali poprilično uzbudljiva nijansa donosi olakšanje jer ju je lako kupiti u prvoj drogeriji i nalakirati bez odlaska u salon.

Golublje siva kao najpopularnija boja laka za proljeće 2024.

Društvene mreže ovih su dana preplavile manikure s noktima u golublje sivoj boji, ili da budemo precizniji – boji sivog kamena. Šuška se da je ovaj trend vlastoručno pokrenula TikTok megazvijezda Alix Earle koja je uz hashtag #NailTok objavila fotke iz salona s predivnom sivom manikurom.

PROČITAJATE: Modni trendovi za 2024. – Pripremite se, stiže boja maslaca!

Svi kojima su već dosadili lakovi u bojama baletnih papučica oduševljeno su pojurili u drogerije po bočicu sivog laka i tako je nastao trend.

Siva manikura hello magazine croatia hrvatska najpopularnija boja laka za proljeće 2024 4

Drugi kažu da je za sve kriva Hailey Bieber koja je krajem prošle godine uz odličan smeđi outfit od umjetne kože iskombinirala upravo sivu manikuru koja nije prošla ispod radara njezinim vjernim obožavateljicama.

Siva manikura hello magazine croatia hrvatska najpopularnija boja laka za proljeće 2024 442

Kako god bilo, sivi lak najavljuje se kao najpopularnija boja laka za proljeće 2024., a mi smo apsolutno tu za taj trend.

Zašto je golublje, odnosno “kameno sivi” lak zapravo izvrsna ideja?

Sivi lak pokazat će vašu odvažnu osobnost i naglasiti da znate što je u trendu, a pritom ćete  izgledati elegantno i u poslovnim kombinacijama.

Siva manikura hello magazine croatia hrvatska najpopularnija boja laka za proljeće 2024 42

Siva boja slaže se sa svim modnim trendovima – od pastelnih boja do looka uredske sirene pa može na zanimljiv način osvježiti vaš proljetni look.

druge vijesti