HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Što ćemo nositi na noktima ovog proljeća? Manikura boje rajčice jedan je od sočnijih trendova. Ako niste fan neutralnih “bubble manikura”, a plava i siva boja nikako nisu u vašem stilu, ne brinite se – crvena boja neće nikamo otići ni ove sezone.

Zanosna crvena manikura bit će itekako poželjna u nadolazećim mjesecima, što je super vijest za sve žene koje vole naglašeno ženstven izgled.

Manikura boje rajčice lijepo pristaje uz vodeće modne trendove

Ženstvene haljine, Kopenhagen bluza i traper minice u nadolazećim ćete mjesecima moći zgodno upotpuniti žarko crvenim noktima koji još uvijek ne silaze s top liste najtraženijih manikura.

PROČITAJTE: TikTok je presudio – Ovo će biti najpopularnija boja laka za proljeće 2024.

Manikura boje rajčice jednako dobro izgleda na kratkim, srednje dugim i dugim noktima, a kad vam dosadi klasično lakiranje, možete zatražiti izvedbu u izdanju francuske manikure ili geometrijskih crvenih oblika na noktima premazanima prozirnim ili nježno ružičastim lakom.

Crvena boja podsjeća na strast, ljubav, blagostanje i pozitivnu energiju – sve ono što želimo privući u toplijim mjesecima pa nema razloga da preskačemo ovaj ženstven beauty trend.

Manikura boje rajčice: Kako je nositi u 2024. godini?

Imamo nekoliko ideja!

Manikura boje rajčice Manikura boje rajčice Manikura boje rajčice Manikura boje rajčice

Još vijesti iz svijeta ljepote, mode, glazbe i filma čitajte na HELLO! Croatia.

druge vijesti