Zahvaljujući Beyonce, koketna kaubojka novi je modni stil za lepršavo proljeće

Ženstvene haljine i kaubojske čizme mogu postati dio vaše proljetne uniforme.

21 ožujka 2024

Koketna kaubojka INSTAGRAM: @PRAIRE/@lindsaybranquinho
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Jeste li spremni za ovo? Modni insajderi kažu kako će ulicama uskoro zavladati jedan neočekivan trend koji je potpuna suprotnost stilu pritajenog luksuza koji smo obožavali u posljednjih nekoliko sezona. Riječ je o stilu koji je dobio nadimak koketna kaubojka, a koji je nastao zahvaljujući ponovnoj popularnosti country glazbe koju je svijetu još više približila slavna Beyonce. Dok se u kostimima koje glazbena diva nosi u posljednje vrijeme teško možemo zamisliti, svakako nećemo imati ništa protiv uvođenja ženstvenih cvjetnih haljinica i kaubojskih čizama u svoju garderobu.

moda modni trendovi 2024 hrllo magazine croatia hrvatska koketna kaubojka

Koketna kaubojka zabavan je modni prijedlog za proljeće

Kako postići stil pod nazivom koketna kaubojka?

moda modni trendovi 2024 hrllo magazine croatia hrvatska koketna kaubojka

Zamislite mini ili midi haljine od prozračnih materijala u bijeloj boji sa starinskim čipkastim detaljima ili u cvjetnoj izvedbi, uz čizme koje se nose na gole noge (svakako predlažemo nošenje pamučnih sokni koje se neće vidjeti). Kosa je kovrčava ili ravna, lagano razbarušena, a make up minimalan.

PROČITAJTE: Lana Del Rey postaje country – Najavila novi album Lasso

U obzir dolaze i razni dodaci za kosu, traper ili kožnate jakne, kao i spoj pamučnih majica sa cvjetnim suknjama s prorezima. Kad zatopli, iz ormara možete izvaditi i traper hlačice ili traperice sa zvonolikim nogavicama spojiti s pamučnim bijelim potkošuljama.

moda modni trendovi 2024 hrllo magazine croatia hrvatska koketna kaubojka

Ako vam se ovaj stil sviđa no čini vam se preodvažnim za svaki dan, možete ga sačuvati za odlazak na festivale i koncerte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Praerie (@shoppraerie)

Dok se spremate, ne zaboravite u pozadini pustiti hit Jolene u izvedbi Dolly Parton i njezinog kumčeta Miley Cyrus ili nove hitove s country albuma slavne Beyonce.

moda modni trendovi 2024 hrllo magazine croatia hrvatska koketna kaubojka

druge vijesti