HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

U svijetu poznatih i slavnih teško je naći osobu koja ne odlazi na redovite tretmane kod plastičnog kirurga, a dok su takvi zahvati nekoć bili rezervirani za dive u zrelijim godinama danas potpune transformacije rade i žene u dvadesetim i tridesetim godinama, poput Kylie Jenner i Megan Fox, na primjer. 48-godišnja glumica i voditeljica Drew Barrymore među rijetkima je koja je to uspjela izbjeći, a u novoj epizodi otkrila je i zašto.

Drew Barrymore botox ni najmanje ne zanima, dapače, veseli se prirodnom starenju.

Ipak, osim želje za prirodnim starenjem, tu je još jedan vrlo dobar razlog zbog kojeg je slavne kolegice neće sresti kod plastičnog kirurga.

Zašto Drew Barrymore botox ne privlači?

Drew Barrymore, u posljednjoj epizodi svog talk showa izjavila je da obožava kozmetiku no povlači crtu kada je riječ o plastičnim operacijama.

“Nisam ništa radila na licu i nastavit ću tako što je duže moguće. Nimalo ne osuđujem nikoga tko to radi. Ali ne vidim se da ću pribjeći tome.”, izjavila je i dodala: “I veselim se što ću u budućnosti vidjeti kako ću izgledati kao kožna torba!”

PROČITAJTE: Otkrila tajnu – Amanda Seyfried ne koristi botox već pristupačne flastere s Amazona

Još važnije, Drew Barrymore botox izbjegava jer sama sebe predobro poznaje.

Naime, otkrila je i kako nije zainteresirana za plastičnu kirurgiju iz straha da će postati opsjednuta njome.

Drew Barrymore botox

“Imam jako zaraznu osobnost, pa se brinem da ću stalno htjeti napraviti još nešto, još nešto”, otkrila je glumica. “To me plaši zbog mog pristupa”.

Drew Barrymore smatra da bi žene starenje trebale prigrliti

Mama 11-godišnje Olive i 9-godišnje Frankie kaže da starenje nije nešto zbog čega bi se trebali opterećivati.

“To znači da ste živi, ​​živite, i to je stvarno dobra stvar. Prihvaćanje starenja je tako pozitivna, zdrava poruka.”

Drew smatra da je zdravlje zapravo glavni cilj, iznad svega ostalog.

“Zdravlje je više od svega u fokusu kad postoji opasnost”, kaže ona. “Ako imate svoje zdravlje, onda se možete usredotočiti na toliko drugih stvari – uključujući ljepotu. Ali to je stvarno najvažnija stvar od svega.”

druge vijesti