HELLO
Domagoj Kukec

Ljepota Ariane Grande nikada nije dovođena u pitanje. Sada je Ariana Grande javno progovorila o svojem odnosu prema ljepoti i objasnila zašto je odlučila dopustiti da njezino lice prirodno stari, i to s borama.

Tijekom intervjua za Vogueovu seriju Beauty Secrets, Ariana Grande je iskreno govorila o tome kako je njezin odnos prema ljepoti uvijek bio povezan sa samopouzdanjem i izražavanjem sebe, a i objasnila je zašto je prestala primati injekcije u lice.

Ljepota Ariane Grande: od filera do prirodnog

Pjevačica je priznala da je glavni razlog transformacije njezinog puta prema ljepoti taj što je započela u tako mladoj dobi. Budući da je bila iznimno mlada, s različitim ljudima koji su joj davali svoje mišljenje i savjete o izgledu, Ariana je priznala da su postojali trenuci kada nije znala koga poslušati.

ljepota Ariane Grande

“Tijekom godina, koristila sam šminku kao masku ili nešto iza čega bih se sakrila”, rekla je Ariana Grande za Vogue.  “To ponekad može biti lijepo i još uvijek to cijenim, ali mislim da kako starim, više ne želim da to bude svrha.”

Ariana Grande je zatim objasnila injekcije koje je koristila tijekom godina, uključujući filere i botox. Također je postala emocionalna objašnjavajući zašto je 2018. donijela odluku da prestane s time.

ljepota Ariane Grande

“Potpuno otvoreno: koristila sam mnogo filera za usne tijekom godina i botoksa. Prestala sam 2018. jer sam se jednostavno osjećala da je previše. Osjećala sam se kao da se skrivam. Nisam očekivala da ću postati emotivna.”

Ljepota Ariane Grande: Pjevačica želi vidjeti svoje bore smijalice

“Dugo vremena ljepota je za mene bila u skrivanju, sada osjećam da više nije. Želim vidjeti svoje bore nastale od smijeha i izražajnost lica. Nadam se da će moje bore postajati sve dublje i da ću se sve više smijati. Jednostavno mislim da starenje može biti predivna stvar.”

ljepota Ariane Grande

Rekla je da bi u budućnosti mogla ponovno koristiti filere i botox, ali još nije sigurna. Možda čak i facelift. U svakom slučaju, Ariana Grande vjeruje da ljudi ne bi trebali biti osuđivani zbog toga što žele učiniti sa svojim tijelom.

Ljepota Ariane Grande oduvijek je bila inspiracija mnogima, a njezina prirodna transformacija donosi novu dimenziju njezinom izgledu.