HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Njezina koža uvijek izgleda besprijekorno – koja je njezina tajna? Dobro znamo da Gwyneth Paltrow koristi usluge “holističkog plastičnog kirurga” te da ne zazire od botoxa, ali isto tako sve što radi – radi s mjerom te pomno pazi što stavlja na svoje lice. Koje su tajne ljepote Gwyneth Paltrow, 51-godišnje Oskarovke koja blista sa samo malo make upa pri svakom pojavljivanju pred reflektorima?

Pa… glumica se već godinama ne odvaja od jedne sasvim pristupačne kreme koju vole i Julia Roberts, Victoria Beckham i njihove brojne slavne prijateljice.

Tajne ljepote Gwyneth Paltrow

Tajne ljepote Gwyneth Paltrow uključuju obožavanu “zelenu tubicu”

Gwyneth Paltrow poznata je po tome što voli čiste i netoksične proizvode, a jedan koji toplo preporučuje može se kupiti za svega 10 do 15 eura i dostupan je diljem svijeta.

“Ljudi me uvijek pitaju: ‘Ako želim nešto što je čisto, netoksično i stvarno djeluje, a što bih što da kupim?’ A ja uvijek odgovaram – Weleda Skin Food. To je super bogata, fantastična hidratantna krema”, izjavila je Gwyneth za Vogue.

PROČITAJTE: Tajne ljepote Julije Roberts – Dva sasvim jednostavna trika za ljepotu koja sve žene mogu ponoviti

Ova slavna hidratantna krema ima “bogatu formulu mješavine biljaka” koja je “spasitelj suhe, grube kože na licu, laktovima, rukama i stopalima”.

Zvuči fantastično!

Dobro je znati da neke tajne ljepote Gwyneth Paltrow i mi možemo posuditi

Ova krema ima moć dubinske obnove suhe i ispucale kože kojoj je potrebna dodatna njega i zaštita. Cvijet maćuhice i ekstrakt lista ružmarina umiruju kožu i nježno tretiraju stanja kože kao što su akne i ekcemi, zahvaljujući svojim prirodnim antiseptičkim svojstvima. Organsko ulje sjemenki suncokreta koži daje punoću masnim kiselinama i vitaminom E, dok kadulja i kamilica umiruju iritacije.

Tajne ljepote Gwyneth Paltrow

Mi smo je u Hrvatskoj pronašli ovdje, po cijeni od 10,29 eura.

A ako trebate još jednu celebrity preporuku za ovu kremu brenda Weleda, znajte da ju je Victoria Beckham nazvala svojom “tajnom tijela”!

Kako kažu, pametnome dosta.

druge vijesti