HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Zanimaju vas tajne ljepote Penelope Cruz, prekrasne tamnokose glumice koja i u 49. godini izgleda kao na početku karijere? Latino zvijezda oslanja se na zdrav razum i dobre gene, a mnoge od njezinih savjeta lako je usvojiti i uvesti u svoj beauty režim.

Penelope Cruz naglašava kako joj je majka od mladih dana govorila da mora jesti puno povrća i dobro se naspavati, a danas ona to govori i svojoj kćerkici Luni. Očito djeluje!

Tajne ljepote Penelope Cruz

Tajne ljepote Penelope Cruz temelje se na disciplini

Kako tajne ljepote Penelope Cruz prekopirati na svoj život? Poznata glumica ne odlazi na tretmane koje si žene izvan Hollywooda ne bi mogle priuštiti, nego umjesto toga u svemu traži balans i zdrav razum. Disciplinirana je, no dopušta si da uživa u životu, baš kao što ju je naučila njezina majka.

Kako Penelope Cruz započinje dan?

“Budim se oko 7:30, trebam sedam ili osam sati sna. Ako ne radim, pokušavam vježbati ujutro. Zatim doručkujem sa svojom obitelji, a ako je školski dan, spremam svoje dvoje djece, Lea i Lunu, za polazak.”, izjavila je za jedan časopis.

Što latino zvijezda jede za doručak?

Penelope voli izdašan, ali zdrav doručak, a ne propušta legendarni zeleni sok od celera koji piju mnoge poznate osobe. Jaja, voće, domaće žitarice ili tost od pira i ponekad sok od celera. “Također uzimam neke prirodne dodatke prehrani i pijem organski proteinski shake. Volim organsku arabica kavu s bademovim mlijekom, ali ne pijem više od dvije dnevno.”

PROČITAJTE: Tajna lijepog tena Salme Hayek – Bakin savjet mnogima je odbojan, no njezin ten dokazuje da ‘djeluje’

Što se nalazi na popisu namirnica poznate glumice?

“Imamo mnogo organskog voća i povrća te meso i ribu iz slobodnog uzgoja. U kuhinji uvijek imam kvinoju, tjesteninu, smeđu rižu, kokosov šećer, steviju i čokoladu. Volim se zdravo hraniti. Ne držim se posebne dijete, ali volim organsku, zdravu hranu; moja djeca također jedu na ovaj način.”, otkrila je Penelope.

Tajne ljepote Penelope Cruz

Koje su njezini omiljeni beauty rituali?

Slavna glumica obožava kućne beauty tretmane koje može izvoditi sama, a koje je lako kopirati. Obožava suho četkanje tijela koje pomaže u eliminaciji toksina, a lice njeguje rollerom od žada.

Sama svoja frizerka

Jeste li znali da je majka Penelope Cruz bila frizerka? Penelope i njezina sestra su gotovo odrasle u majčinom frizerskom salonu gdje su zapamtile brojne trikove za lijep izgled i dobru frizuru. Zato Penelope svoje frizure za svečane prigode često radi sama, a ponekad šminka i frizira i kolegicu Salmu Hayek.

druge vijesti