HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Tamna koža ispod pazuha noćna je mora brojnih žena pa je zapravo i čudno kako se ovakvih proizvoda nitko prije nije sjetio. Svijet ljepote počeli su osvajati dezići koji osim što sprječavaju neugodne mirise, privremeno posvjetljuju područje ispod ruku, a postali jedan je posebno tražen jer je navodno idealan za festivale i toplije dane. Može li dezodorans s korektorom riješiti problem tamnih pazuha, barem kratkotrajno? TikTok jednoglasno kaže – da.

dezedorans s korektorom

Dezodorans s korektorom osvojio je tražilice i TikTok

Dezodorans s korektorom brenda Joban Beauty na Googleu ima više od 61 milijun pretraživanja (da, dobro ste pročitali), a veliki je hit i na TikToku gdje ga djevojke ne mogu prestati hvaliti.

PROČITAJTE: Baš svaki beauty stručnjak će vam reći – Bez ova dva koraka nema lijepog tena

Njihov proizvod Joban Beauty The Tinted Deodorant oduševljava žene jer navodno daje efekt photoshopa na pazusima koji su inače prirodno tamni ili su takvi zbog posljedica depiliranja, a što je teško, gotovo nemoguće samo tako izbijeliti.

Premda možda nije najpametnije rješenje teškim teksturama prekrivati dio tijela kojem ne treba začepiti pore, glasnogovornici brenda kažu da koža ispod ovog “čudotvornog dezića” bez problema može disati.

dezedorans s korektorom

Dezodorans s korektorom postao je još veći hit tik pred Coachellu

Uoči ovogodišnjeg festivala Coachella, žene su još više počele pretraživati pojam “Tinted Deodorant”, izvještava Hypebae, a tvrtka Joban Beauty u samo je nekoliko dana postala još popularnija.

Ovakav beauty novitet svakako je zanimljiv, a s obzirom na njegovu popularnost pitanje je vremena kad će ideju preuzeti i druge kozmetičke tvrtke.

dezedorans s korektorom

druge vijesti