HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jeste li znali da mnoge poznate osobe uživaju u kupkama? Na kraju krajeva, ima li što ljepše od tople, pjenušave kupke u kojoj možemo opustiti mišiće i barem nakratko zaboraviti na sve probleme? Istraživanja pokazuju da se u kadi osjećamo opuštenije, zadovoljnije i luksuznije pa nije ni čudo što se Emma Watson i Tom Ford kupaju u kadi i po tri puta na dan. Ok, to je malo čudno, no ono što je zaista čudno je neobična kupka Teri Hatcher koju glumica smatra tajnom svoje ljepote.

crno vino hello magazine croatia hrvatska kupka teri hatcher

Bizarna kupka Teri Hatcher za lijepu kožu

Zvijezda serije “Desperate Housewives” Teri Hatcher ima “gurmansku tajnu za njegu” i hidrataciju svoje kože koja uključuje uistinu neobičan postupak. Naime, dok mnoge žene uživaju u čaši vina uz kupku, Teri ga više voli izliti u kadu.

PROČITAJTE: Tajne ljepote Eve Longorije – Lice čisti samo navečer, proizvodom koji se može kupiti i kod nas

Glumica je izjavila kako svaki dan uskače u kupku u koju je izlila čašu crnog vina, a zatim ostacima vina na površini radi piling tijela. Teri kaže da je upravo to tajna njezine lijepe kože tijela.

crno vino hello magazine croatia hrvatska kupka teri hatcher

Crveno grožđe je poznato po svojim antioksidativnim svojstvima, no kad je hidratacija u pitanju, nismo sigurni koliko je djelotvorno.

Kako čisti kadu nakon svoje svakodnevne kupke, također nije poznato.

druge vijesti