HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Victoria Beckham poznata je po svojoj opsesiji da što dulje svoje lice zadrži mladolikim, a godinama se čak nije ni smijala kako bi spriječila stvaranje “bora smijalica”. Sve što slavna dizajnerica preporuči kad je kozmetika u pitanju, rasprodaje se u trenu oka, a mnoge njezine vršnjakinje zanima i koji su to suplementi koje Victoria Beckham koristi svaki dan kako bi pokušala zaustaviti kazaljke na satu.

Dok mnoge njezine kolegice imaju “vrećice sa suplementima” te svaki dan konzumiraju sve moguće vitamine, minerale i raznorazne dodatke koji bi ih trebali zadržati zauvijek mladima, Victoria Beckham kune se u dva suplementa za koje smatra da su najdjelotvorniji.

Suplementi koje Victoria Beckham koristi kako bi usporila starenje i uklonila mrlje s lica

Ako pitate Victoriju Beckham bez čega se ne bi voljela naći na dužem putovanju, to bi sigurno bile njezine tablete u kojima se nalaze Omega 3 esencijalne masne kiseline.

PROČITAJTE: Rigorozni trening Victorije Beckham nije za one koji nisu u formi

Victoria koristi ovaj dodatak za usporavanje starenja svoje kože. Neophodno je za ljepotu, riblje ulje, bogato omega 3, pomaže u uklanjanju mrlja i znakova starenja. Omega 3 esencijalne masne kiseline hrane stanice vašeg srca, mijenjajući strukturu i izgled kože.

Uz žute kapsule u kojima se nalaze Omega 3 esencijalne masne kiseline, Victoria Beckham konzumira i bio pčelinji pelud.

Victoria Beckham omega 3 masne kiseline pčelinji pelud hello magazine croatia hrvatska Suplemeti koje Victoria Beckham koristi

Zašto baš pelud?

Suplementi koje Victoria Beckham koristi uistinu su zanimljivi, a navodno i jako djelotvorni.

Sama dizajnerica na svom je Instagram profilu objavila vrećicu pčelinjeg peluda i izjavila kako ga obožava.

Općenito se smatra jednom od najkompletnijih prirodnih hranjivih superhrana jer sadrži gotovo sve hranjive tvari potrebne za funkcioniranje čovjeka, uključujući aminokiseline, B-kompleks i folnu kiselinu.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024