HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Žene već desetljećima žele doznati baš sve o Victoriji Beckham – od ljubavnih tajni iz odnosa sa suprugom Davidom preko beauty savjeta pa sve do uređenja luksuznog doma u Londonu no zahvaljujući nedavno objavljenom dokumentarcu Beckham, popularnost slavne dizajnerice još je više porasla.

Ako je to moguće. Kako izgleda trening Victorije Beckham jedno je od često postavljenih pitanja na Googleu, a sve o fitness navikama gospođe Beckham iz prve ruke otkriva njezin trener Bobby Rich za Vogue.

trening Victorije Beckham

Vjerovali ili ne pretraživanje interneta na temu treninga gospođe Beckham u posljednjih 30 dana poraslo je za 5000 posto. Sad i nas zanima što radi da uvijek izgleda tako vitko!

Trening Victorije Beckham održava se bez iznimke

“Redovito treniramo s utezima, već četiri ili pet godina”, otkrio je Victorijin osobni trener Bobby Rich. “To je zahtjevno koliko psihički toliko i fizički. Victoria treniranje tretira kao pranje zubi – to je nešto što želi i mora učiniti i to ju priprema za dan.”

PROČITAJTE: Victoria Beckham u devedesetima je nosila najbolje outfite, a oni su sada ponovno hit na tražilicama

“To je samo dio njezinog životnog stila – zapravo, ja odrađujem treninge s njom i Davidom pet dana u tjednu, osobno. Kad su na putu također vježbaju pet dana u tjednu. Ništa se ne mijenja.”, govori celebrity trener.

Trening Victorije Beckham nije za one koji nisu u formi

Poznato je da Victoria Beckham ništa ne radi polovično te da je vrlo ozbiljna kad je o njezinom tijelu riječ.

trening Victorije Beckham

Svaki trening sastoji se od 30 minuta vježbi za ruke pa 30 minuta vježbi za donji dio tijela, a sve završava brojnim plankovima.

Beckhamovi se ne šale kad je tjelovježba u pitanju.

druge vijesti