HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Trener Blake Lively, Don Saladino, koji sa slavnom glumicom radi više od 10 godina, otkrio je svoje ključne savjete o prehrani i fitnessu. Trening Blake Lively temelji se na njegovim osnovnim pravilima.

Za časopis E! News, trener Blake Lively, koja je svojom vitkom figurom oduševila u seriji “Gossip Girl”, ali i filmovima “The Green Lantern” te “The Shallows”, sigurno zna o čemu govori, a mi smo ga spremni poslušati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Trening Blake Lively stavlja zdrav razum na prvo mjesto

Trener Blake Lively, Don Saladino fokusiran je na usađivanje zdravih navika koje će osobu pripremiti za dosljednost i uspjeh bez žrtvovanja ukusne hrane ili obvezivanja na nerealne fitness ciljeve.

“Nikad ne radimo ništa nezdravo”, izjavio je Don Saladino za E!News u ekskluzivnom intervjuu. Njegovi klijenti “nikada se ne izgladnjuju, nikada ne dehidriraju tijelo, i nikad, ali nikad ne izbjegavaju ugljikohidrate”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THE BARN (@thebarn_saladino)

Zapravo, fitness stručnjak želi da ljudi jedu što više hrane i prestanu brinuti o broju na vagi.

Da vam sada kažem: “Mogli biste biti 10 kilograma teži, ali kad skinete odjeću iizgledati točno onako kako želite izgledati goli”, biste li to prihvatili?, upitao je Don Saladino i sam dodao: “Teško bi odgovorili na to pitanje”.

Trening Blake Lively i njezina prehrana nemaju veze s brojanjem kalorija

“Pokušajmo nabaciti mišiće – nećete izgledati mišićavo, ali ćete imati ono vitko, atletsko tijelo kakvo želite”, nastavio je trener Blake Lively.

PROČITAJTE: Ljubavna priča najomiljenijeg para u Hollywoodu – Blake Lively i Ryan Reynolds

Dakle, ako je vaša misija ovog ljeta postići najbolju formu svog života ili ako želite što prije očvrsnuti tijelo, Don Saladino predlaže da prestanete brojiti kalorije i počnete koristiti vježbe zbog kojih će vaše tijelo i mišići dobiti sasvim novi izgled – možda čak i bez gubitka na kilaži.

“Prestanimo pričati o mršavljenju”, zaključio je Don Saladino, “Počnimo razgovarati o promjeni sastava tijela.”

druge vijesti