HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Postoji li trudnica koju ne zanima koja je najbolja krema protiv strija na tržištu? Mnoge žene ni ne razmišljaju o strijama sve dok ne stigne razdoblje u kojem nas svi upozoravaju kako je njega kože tijela izuzetno bitna jer prsa, trbuh i bedra nakon dolaska bebice mogu ostati prošarani “šarama” koje je nakon toga teško ukloniti. Ultimativna influencerica Sofia Richie Grainge otkrila je koje je ulje i kremu ona koristila, a malo bi bilo reći da nakon tog beauty otkrića internet gori.

Evo koje je proizvode u trudnoći koristila djevojka koja je vlastoručno pokrenula old money trend.

Krema protiv strija Sofije Richie Grainge sasvim je pristupačna

U TikTok objavi Sofia Richie otkrila je koje je sve proizvode koristila dok je čekala svoju prvu bebicu, a poput mnogih žena, najviše su je brinule strije.

PROČITAJTE: Kourtney Kardashian otkrila što jede za poticanje stvaranja mlijeka – Netipičnu namirnicu pronašli smo u Hrvatskoj

Liječnik joj je preporučio pristupačni Bump Butter koji stoji 29 dolara, a koji je kako kaže, pomogao da se njezini strahovi ne ostvare.

Sofia Richie krema protiv strija

Krema protiv strija Bump Butter brenda Bumpology osmišljena je upravo za trudnice, a Sofia ju je koristila baš svaki dan te ga nanosila na grudi, preko trbuha i sve do područja ispod stražnjice.

Sofia Richie krema protiv strija

Smatra da upravo zbog toga nije dobila niti jednu striju.

Krema protiv strija još bolje djeluje uz ovo ulje, otkriva Sofia

Poznata influencerica otkrila je i da je svaki dan mazala trbuščić i “kritična područja” uljem za trudnice, koje je nanosila nakon kreme.

Riječ je o nešto skupljem ulju tvrtke Hatch pod nazivom Belly Oil, koje ne ostavlja mrlje na odjeći te pridonosi hidrataciji kože.

druge vijesti