HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

“I onda ih je bilo troje”, napisala je Sofia Richie Grainge uz elegantnu crno-bijelu fotografiju kojom je objavila vijest koja je razveselila njezine broje obožavateljice. Tako smo doznali da je Sofia Richie trudna te da su ona i njezin suprug, britanski direktor jedne izdavačke kuće, presretni što će postati roditelji.

Na fotografijama koje je influencerica objavila na Instagramu zanosna 30-godišnjakinja nosi bijele gaćice i bijelu košulju, crno odijelo bez majice i pidžamu muškog kroja.

Vijest da je Sofia Richie trudna doznali smo na jako chic način

Ekskluzivu o trudnoći Sofia Richie Grainge dala je ultimativnoj modnoj bibliji Vogue, koja je osmislila atraktivno snimanje na kojem su nastale fotografije kojima je bračni par otkrio da stiže bebica.

PROČITAJTE: Predivne vijesti uz suze radosnice – Sonja Kovač je trudna, čeka prvo dijete s dečkom Goranom

“Naučila sam više u proteklih šest mjeseci nego u cijelom životu”, izjavila je Sofia za Vogue kojem je otkrila i brojne zanimljive detalje.

Sofia Richie Grainge trudnoća trudna influencerica Sofia Richie trudna

Čitatelji Voguea doznali su da Sofia Richie trudna, ali i kad stiže i kojeg je spola

U intervjuu za Vogue Sofia Richie otkrila je da čeka djevojčicu kojoj se ona i suprug jako vesele te da je njezina asistentica prva doznala kojeg je spola dijete, a zatim bila zadužena da kupi plave i ružičaste konfete kako bi vijest prenijela i njima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Poznata it djevojka otkrila je i kako će njezina djevojčica u horoskopu biti Blizanac, što znači da će na svijet stići između 21. svibnja i 20. lipnja.