HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Robert Pattinson 2008. godine oduševio je žene ulogom zgodnog vampira u prvom filmu iz sage “Twilight”, a 2022. zadobio je poštovanje muške publike glumeći Batmana u posljednjem filmu o tom superjunaku. 37-godišnji glumac sad se priprema za najvažniju ulogu u privatnom životu, zajedno sa svojom dugogodišnjom partnericom Suki Waterhouse. Vijest da je Suki Waterhouse trudna jutros je odjeknula u medijima i razveselila sve fanove jednog od najskladnijih parova iz svijeta showbiznisa.

Suki Waterhouse trudna: Glumica sama objavila lijepe vijesti

Suki Waterhouse godinama je radila kao manekenka, a zatim je polako uplovila u glumačke vode. Nedavno je privukla pažnju svojom glumom u seriji “Daisy Jones & The Six”, koju producira Reese Witherspoon. Vijest da je 31-godišnja Suki Waterhouse trudna zaista je i potvrđena jer ju je objavila sama glumica na pozornici u Meksiku, gdje je nastupala u sklopu festivala Corona Capital 2023.

PROČITAJTE: Kendall Jenner otkrila zašto se zapravo boji imati djecu

“Mislila sam odjenuti nešto svjetlucavo da vam skrenem pažnju s nečega drugog”, izjavila je Suki pred publikom, misleći pritom na trudnički trbuščić.

“Nisam sigurna da sam uspjela”, dodala je Suki Waterhouse koja je na nastupu nosila svjetlucavu mini haljinu uz ružičastu bundicu od perja.

Fanove s festivala ta je lijepa vijest u potpunosti oduševila.

Suki Waterhouse trudna, Robert Pattinson

Od prvog spoja u kinu do bebice

Glumački par u vezi je od 2018. godine, a za njihovu se vezu nikad nisu vezali skandali.

O njihovoj se vezi po prvi put pisalo nakon što su snimljeni kako se ljube na ulicama Londona. Prije toga su bili na spoju u kinu gdje su pogledali filmMamma Mia! Here We Go Again”, a zatim su nastavili do bara gdje su se družili do 1 ujutro.

Prije toga, Pattinson je raskinuo zaruke s pjevačicom FKA Twigs, a Suki je bila u vezi s Bradleyjem Cooperom.

Govorili su da se ležerno viđaju no njihova je veza bila sve čvršća i čvršća iz mjeseca u mjesec, a 2020. Suki je viđena sa zaručničkim prstenom na ruci.

Jedan o drugom uvijek lijepo govore u medijima, a Suki je nedavno nahvalila svog slavnog dečka jer je jako tolerantan i jer ga uopće ne smeta njezina neurednost.

“On misli da je to šarmantno”, izjavila je.

Par još nije stao pred oltar no stručnjaci za govor tijela tvrde da ih čeka svjetla budućnost.

Suki Waterhouse trudna, Robert Pattinson