HELLO
Domagoj Kukec

Lice Adriane Lime predmet je sprdnje na internetu.

Adriana Lima jasno je dala do znanja – ima važnijih stvari o kojima treba brinuti nego o komentarima internet trolova.

Zapravo, manekenka je spomenula uvredljive komentare na društvenim mrežama o svom izgledu na crvenom tepihu za premijeru filma “The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes” u Los Angelesu 13. studenog, postavljajući stvari na svoje mjesto u vezi s time gdje su joj prioriteti.

lice Adriane Lime Adriana Lima lice

Dijeleći selfie na kojem nema šminke na svojim Instagram pričama, Adriana Lima (42), napisala je: “Lice umorne mame jedne tinejdžerice, dvoje skoro tinejdžera, jednog aktivnog dječaka, jednogodišnjaka koji uči hodati i tri psa… hvala na vašoj brizi.”

PROČITAJTE: Strastveni poljubac na crvenom tepihu – Adriana Lima i Andre u Cannesu izmjenjivali nježnosti

Njezin izlazak na premijeru “Igara gladi” bio je velika večer za njezinu obitelj.

Bivša anđelica Victoria’s Secret bila je u pratnji kćeri Valentine (14), i Sienne (11) – koje dijeli s bivšim suprugom Markom Jarićem – kao i njezinim partnerom Andreom Lemmersom i njegovom dvoje djece iz prethodne veze.

lice Adriane Lime Adriana Lima lice

Adriana Lima, koja također dijeli sina Cyana starog 15 mjeseci s Lemmersom, u prošlosti se izjasnila o stresu koji nosi status modela.

“Moj posao stavlja veliki pritisak da izgledam određeno”, napisala je na Instagramu 2017. godine. “Umorna sam od nametanja, mi kao žene ne možemo nastaviti živjeti u svijetu s takvim površnim vrijednostima, fizički i mentalno nije zdravo ono što društvo nameće ‘nama’ da budemo, da se ponašamo, da izgledamo.”

PROČITAJTE: Omiljeni beauty trik Adriane Lime neće se svidjeti svima, pogotovo ne dermatolozima

Manekenka je radila kao anđelica Victoria’s Secret od 1999. do 2008., hodajući na 18 modnih revija na godišnjoj reviji Victoria’s Secret i postala najdugovječnije zaštitno lice te modne marke.

lice Adriane Lime Adriana Lima lice

Nedavno se vratila na pozornicu za Victoria’s Secret World Tour 2023, dokumentarni film objavljen 26. rujna na Amazon Prime Video. I osvrnula se na to kako je taj brend bio uz nju u mnogim fazama njezinog života.

“U Victoria’s Secretu sam od 1999. – bila sam dijete”, rekla je Lima za E! News na crvenom tepihu. “Sada sam mama. I kroz sve te promjene u mom životu, osjećam se presretnom što sam ovdje i kao model i kao žena, i vidjeti da ima prostora u modi za mene, vrlo je ohrabrujuće.”