HELLO
Domagoj Kukec

Kći Brucea Willisa, Rumer Willis, uzvraća udarce kritičarima na društvenim mrežama koji su kritizirali njezinu najnoviju objavu nazivajući je “nepo bebom”.

Zvijezda filma “Sorority Row”, koja je ove godine dobila djevojčicu, suočila se s kritikama nakon što je prošlog mjeseca podijelila “neophodne stvari za bebe” za New York Magazine “The Strategist”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

Kći Brucea Willisa nije ostala dužna

Kritičari na društvenim mrežama nazvali su je “nepo-bebom” tvrdeći da su navedeni predmeti nedostupni svim roditeljima jer su preskupi. Podijelila je svoj popis neophodnih stvari koji je uključivao stolicu za dječju sobu u vrijednosti 1700 dolara, nosiljku za bebu od 370 dolara i kremu za tijelo od 195 dolara. Reagirajući na hejtere, oglasila se na Instagram storyju kako bi se obratila kritikama. Rumer je napisala: “Inače nikada ne bih objavila ono što sam upravo objavila.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

“No osjećala sam da moram podijeliti jer sam zaista bila zatečena razinom negativnosti i čistog trolanja”, dodala je. “Znam da bih to trebala očekivati jer ljudi jednostavno rade to i misle da je u redu tako tretirati druge ljude.”

Kći Brucea Willisa ima osjećaje

Rumer je nastavila: “Bez obzira sviđa li vam se ili ne ili mislite li da sam postigla išta u životu ili ne, također sam samo ljudsko biće koje ima osjećaje. Osjetljiva sam osoba i bilo bi mi izuzetno drago da ne budete tako zlobni i tako okrutni prema meni.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

Glumica, koja je ranije govorila o tome kako bi već trebala postati imuna na trolove, napisala je: “Dajte mi prostora da budem osoba koja je u životu postigla određene stvari na koje sam zaista ponosna. Još uvijek radim i rastem te pokušavam pronaći što je moja zona izvrsnosti ili što mi zaista dobro ide i što želim podijeliti.”

“Samo želim da ovo bude podsjetnik da iako me možete nazvati nepo bebom ili što već, ja sam također samo osoba”, zaključila je.

druge vijesti