HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Suki Waterhouse otkrila je kako je to živjeti s njezinim dečkom Robertom Pattinsonom. Odnosno kako je njemu s njom. 31-godišnja manekenka i 37-godišnji glumac iz sage “Sumrak” u vezi su od 2018. no tek su prije otkrilike šest mjeseci donijeli odluku da će živjeti zajedno.

U novom intervjuu o podcastu” Apple’s Driven Minds: A Type 7″, Suki Waterhouse se raspričala o tome kako je Robert Pattinson bez problema prihvaćao nered nakon što se iselila iz svog stana i preselila u njegov stan.

Suki Waterhouse napravila je pavi nered u stanu poznatog glumca

“Imala sam veliku tjeskobu zbog toga. Tada nisam mogla biti tamo zbog snimanja već sam sve spakirala u kutije i poslala u njegov stan”, otkrila je glumica “Daisy Jones and The Six” te dodala da je zatražila pomoć profesionalne čistačice da dođe i pomogne joj da organizirati njezine stvari.

Dodala je da je čak i rastanak s njezinim biljkama bio osobni izazov “jer se sada preselila sa svojim dečkom, a uvijek je živjela sama.”

U stanu poznatog glumca nastao je pravi nered no njemu to uopće nije smetalo.

Suki Waterhouse

Nonšalatni glumac nema prigovora

Suki Waterhouse izjavila je kako je prava sretnica što je našla dečka koji sve njezine male “mane” smatra nečim neodoljivim.

“Jako sam sretna jer on tako dobro prihvaća nered i kaos. Nikada ništa ne govori o tome,” otkrila je Suki Waterhouse. “On nekako misli da je to šarmantno. Tako da sam jako sretna zbog toga.”

Tijekom podcasta, Suki je izjavila i da se “osjećalo posebno” kad su ona i glumac iz Batmana počeli izlaziti jer su se upoznali nakon što se ona odlučila na celibat.

Još vijesti iz svijeta celebrityja, kraljevskih dvora, mode, ljepote, glazbe, serija, putovanja i vjenčanja čitajte na Hello! Croatia.

druge vijesti