HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Zanima vas beauty rutina Sarah Jessice Parker? Slavna Njujorčanka voli jednostavnost, a prije nekoliko godina odustala je od stalnog bojenja kose. Priznala je da to nije zato jer joj se više sviđa sijeda kosa već jer joj se ne da satima sjediti kod frizera svako malo. U nedavnom intervjuu za Marie Claire otkrila je da istu kremu koristi i za ruke i za lice, ali i da obožava jedan “drevni alat za njegu” koji koristi svako jutro, pogotovo kad ima snimanje.
Ljubav prema tom popularnom alatu za ljepotu prenijela je i na svoju djecu.

Beauty rutina Sarah Jessice Parker

Beauty rutina Sarah Jessice Parker uključuje roler od žada

Kad su roleri za lice u pitanju, Sarah Jessica Parker misli da su fantastični, prvenstveno jer se zbog njih osjeća dobro. Ima ih raznih, a slavna glumica koristi zeleni, od žada.

PROČITAJTE: Tajne ljepote Eve Longorije – Lice čisti samo navečer, proizvodom koji se može kupiti i kod nas

“Držim ga u hladnjaku i koristim ga za jutarnje buđenje. Volim taj hladni osjećaj. Kad se svaki dan budiš u 3:20 ujutro za posao, a kući se vraćaš u sedam /osam sati navečer, a onda se sljedećeg jutra vraćaš na posao u četiri i zatim vraćaš kući u devet, osjećaš se tako umorno. Roler mi daje dobar osjećaj”, izjavila je slavna glumica.

” Ne znam djeluje li zaista, nemam neku posebnu tehniku, samo ga vrtim ovdje i ovdje. Dobila sam po jednu i za svaku od svojih kćeri i stavila im vrpce različitih boja kako bi mogle reći: ‘Ne, to je Tabithin .. To je Lorettino.”, ispričala je.

Beauty rutina Sarah Jessice Parker

Sarah je dodala i zanimljiv roditeljski tik s rolerom od žada.

“Koristila sam ih na djeci kad god bi udarila glavu ili povrijedila koljeno, tada bih koristila vrećicu graška i valjak od žada.”

Beauty rutina Sarah Jessice Parker nije komplicirana

Slavnoj glumici ne sviđaju se popularne kompliciranje rutine njege, koje prate brojne njezine kolegice.

“U svojoj rutini njege kože radit ću najviše dvije stvari. Imam osjetljivu kožu pa ne mogu koristiti mirise i ne mogu eksperimentirati. Volim jednostavnost i učinkovitost”, izjavila je.

Beauty rutina Sarah Jessice Parker

druge vijesti