HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Hrvatska manekenka koja je ostvarila jednu od najuspješnijih karijera u inozemstvu, poduzetnica i zaljubljenica u svijet kozmetike, Tatjana Dragović itekako pazi što stavlja na svoje lice. Zahvaljujući dugogodišnjoj karijeri modela, poznata Hrvatica dobro je upoznata sa svim tajnama ljepote, a njezin mladenački i blistav ten živ je dokaz da zna koja joj kozmetika najbolje odgovara. Beauty rutina Tatjane Dragović uključuje hvaljene proizvode poznatih brendova sa smanjenim udjelom alergena, gua sha pločicu za masažu lica te jedan zanimljiv beauty proizvod koji osigurava zavodljiv pogled.

Tatjana Dragović hello magazine croatia hrvatska beauty rutina Tatjane Dragović

Beauty rutina Tatjane Dragović izgleda ovako

Tatjana Dragović na svom je Instagram profilu otkrila kako izgleda njezin jutarnji ritual ljepote. Sa snimke koju je objavila možemo vidjeti da koristi slavnu “crnu masku s dijamantima” brenda 111 SKIN te brojne proizvode kozmetičkog brenda Augustinus Bader, koje koriste i Margot Robbie, Kim Kardashian, Hailey Bieber i Dakota Johnson.

Tatjana Dragović hello magazine croatia hrvatska beauty rutina Tatjane Dragović

Uz serume, bogate kreme za lice i okoloočno područje, beauty rutina Tatjane Dragović uključuje i noviji proizvod brenda Augustinus Bader, serum za poticanje rasta trepavica i obrva.

Tatjana Dragović hello magazine croatia hrvatska beauty rutina Tatjane Dragović

Ovo su neki od ključnih proizvoda kojima lijepa Tatjana Dragović njeguje lice:

  • Augustinus Bader The Eye Cream Nomad
  • Augustinus Bader The Rich Cream
  • Augustinus Bader The Eyebrow & Lash Serum Booster
  • Maska za područje oko očiju SKIN 111 Celestial Black Diamond Eye Mask 8
  • Gua Sha pločica za masažu

Pogledajte kako izgleda jutarnja njega kože poznate Hrvatice!

 

druge vijesti