HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Jedan od najupečatljivijih celebrity trenutaka iz prošle godine svakako je pojavljivanje Pamele Anderson bez šminke na glamuroznim događanjima. Nije sasvim jasno je li upravo to bila odlična PR strategija kojom je skrenula pažnju na svoj novi projekt ili ju je pojavljivanje bez šminke inspiriralo da zaplovi beauty vodama no kako god bilo, svijetu je upravo predstavljena kozmetika Pamele Anderson.

Kozmeika Pamele Anderson

Preparativna kozmetika Pamele Anderson nosi naziv Sonsie

Seksi glumica koja je devedesetih godina žarila i palila zahvaljujući seriji Baywatch, godinama je bila poznata po naglašenom vamp make up looku koji je uključivao sivo sjenilo, umjetne trepavice, puno pudera i svjetlosmeđi ruž (koji je nosila uz nekoliko nijansi tamniju olovku). Taj je prepoznatljiv look zadržala i godinama nakon što je kultni crveni badić “objesila o klin” zbog čega je mnoge iznenadilo kad se u 2023. godini počela pojavljivati bez šminke na licu.

PROČITAJTE: Mogu li strije nestati i što je sad taj retinol? Ovo su bila najčešća beauty pitanja na Googleu u 2023. godini

Taj potez privukao je brojne pohvale te inspirirao mnoge žene da učine isto, a samoj Pameli Anderson, kako je naglasila, pomogao da prihvati svoju prirodnu ljepotu.

Kozmeika Pamele Anderson

Kozmetički brend Sonsie na ljeto 2023. godine osnovala je blogerica Marie von Behrens-Felipe, a sada se brendu u ulozi su-osnivača pridružila i Pamela Anderson sa svojim sinovima, Dylanom i Brandonom.

Što novo donosi kozmetika Pamele Anderson?

“Sonsie je veganski beauty brend koji ne obećava da će riješiti svaki problem koji imate s kožom, već pruža holistički način razmišljanja s formulama usmjerenim na hidrataciju i zdravlje vaše kože.”, otkrila je Pamela Anderson.

Kozmeika Pamele Anderson

Cilj preparativne kozmetike Sonsie je pomoći ženama da svoju kožu prihvate i zavole onakvu kakva je, izjavila je glumica za Vogue.

Za sada Sonsie je izbacio tri proizvoda, koja su iznimno blaga i nježna za kožu: balzam kojim je sve započelo, masku Multi Moisture Mask i Sonsie Super Serum.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sonsie (@sonsieskin)

druge vijesti