HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

“Igre gladi”, “Vrag nosi Pradu”, “Julia i Julia”, “Burleska”, “Kapetan Amerika” i “Cura na lošem glasu” samo su neki od naslova u kojima smo imali priliku gledati glumca Stanleyja Tuccija. 62-godišnji glumac rođen je u New Yorku, no kako i njegovo prezime otkriva, podrijetlom je iz Italije pa se u njegovom domu jela uglavnom spremaju na talijanski način. Priprema kukuruza na jednostavan, no nevjerojatno ukusan način, najdraža mu je u ranu jesen, a svoj je mali kulinarski trik rado podijelio s obožavateljima u knjizi “Taste: My Life Through Food”.

Priprema kukuruza na način Stanleya Tuccija

Upravo tako – 2021. Stanley Tucci izdao je knjigu posvećenu hrani, a neki od njegovih savjeta toliko su jednostavni i primjenjivi da se o njima još govori.

Priprema kukuruza njegov je omiljen način opuštanja

Stanley Tucci otkrio je kako obožava jednostavna jela te da mu je kukuruz jedna od omiljenih namirnica. Inače, Stanley Tucci ima svoj profil na TikToku i već se iskazao u kategoriji celebrityja koji na društvenim mrežama dijele savjete vezane za hranu pa ima širok raspon obožavatelja koji jedva čekaju isprobati recepte karizmatičnog glumca.

Priprema kukuruza na način Stanleya Tuccija

Fanove je već oduševio receptom za koktel Negroni, a sad osvaja obožavatelje “hrane za utjehu” ukusnim načinom pripreme kukuruza. Nakon što ga ispeče, premazuje ga maslacom kako bi bio još ukusniji i to na jedan poseban način, putem kojeg dobiva dva ukusna jela.

Priprema kukuruza na način Stanleyja Tuccija

Nakon što ispečete kukuruz, posolite ga po želji. Zatim topli, domaći kruh (OK, može biti i tostirani kupovni kruh), namažite maslacem i premažite posoljeni kukuruz.

Kukuruz će upiti maslac i postati još ukusniji, a uz njega ćete imati kriške kruha na kojima se spajaju maslac, sol i slatkoća kukuruza.

Rekli smo vam – genijalno!

Priprema kukuruza na način Stanleya Tuccija

druge vijesti