HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Obožavatelj ste lika i djela Reese Witherspoon? Sigurno vas zanima koja je njezina must-have knjiga za srpanj! Slavna glumica i producentica već godinama komunicira sa svojim obožavateljima putem kluba za ljubitelje knjiga gdje objavljuje naslove za koje misli da ih svakako vrijedi pročitati. Neke od knjiga koje je preporučila pretvorila je i u hit serije, a možda će takvu sudbinu zadesiti i uzbudljiv novi naslov u koji se zaljubila ovog ljeta. Koja je najnovija preporuka za knjigu Reese Witherspoon?

Reese Witherspoon the Cliffs hello magazine croatia hrvatska preporuka za knjigu Reese Witherspoon

Preporuka za knjigu Reese Witherspoon za srpanj: Novela o obitelji, tajnama i duhovima

Nova preporuka za knjigu Reese Witherspoon je naslov “The Cliffs” koji potpisuje spisateljica J. Courtney Sullivan.

PROČITAJTE: Autorica Bridgertona, Julia Quinn za HELLO otkriva brojne zanimljivosti o svojim knjigama i likovima te borbi koju nastavlja u Americi

“Ova je knjiga stvarno dobra”, govori Reese s knjigom The Cliffs u ruci u novoj objavi na Instagramu:. “Toliko je misterija u toj kući”.

“Da slučajno naletite na neobičnu napuštenu kuću, biste li ušli u nju?”, upitala je Reese pratitelje i dodala: “Ovo je naš izbor za srpanj”.

Reese Witherspoon the Cliffs hello magazine croatia hrvatska preporuka za knjigu Reese Witherspoon

Što se događa u romanu koji je ljetna preporuka za knjigu Reese Witherspoon?

Na osamljenoj litici s pogledom na ocean nalazi se viktorijanska kuća, boje lavande s ukrasima od medenjaka, dom koji sadrži tajne vrijedne stoljeća. U vrijeme kad je Jane Flanagan otkrila kuću kao tinejdžerica, ona je već odavno bila napuštena. Mjesto je za Jane neodoljiva misterija. Odjeća je još uvijek u ormarima, klikeri se kotrljaju po podovima, a posuđe u ormarima, iako tamo nitko nije kročio desetljećima. Kuća postaje skrovište za Jane, mjesto za bijeg od njezine nestalne majke.

Moramo priznati, zvuči odlično!

 

 

druge vijesti