HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Pripremite se za godišnji koncert poznatog kvarteta iz pakla jer je od autorice hit romana o Bridgertonima stigla nova poslastica! „Noć poput ove“ drugi je roman iz serijala Kvartet Smythe-Smith. Članovi ne baš previše popularnog kvarteta prvi se put spominju u romanu „Minx“ i od tad ne prestaju izazivati interes čitatelja. Loša glazba je mnogo smješnija od dobre i upravo je zbog toga autorica ovim junacima odlučila posvetiti serijal od četiri nastavka.

Drugi roman iz serijala Kvartet Smythe-Smith prevela je Andrea Maksimović.

Knjiga

Knjiga “Noć poput ove”MOZAIK

Julia Quinn je sa svojim neodoljivim ljubavnim pričama u New York Timesu tjednima držala prvo mjesto na listi najprodavanijih romana – samo u Sjedinjenim Američkim Državama prodano je više od 10 milijuna primjeraka. Zbog nezaboravnih povijesnih romana koji su prevedeni na više od 30 jezika, mnogi je već sada nazivaju suvremenom Jane Austen. Prema romanima Julije Quinn na Netflixu je dostupna serija o obitelji Bridgerton koja ruši rekorde u cijelom svijetu. Tu povijesnu dramu s velikim uzbuđenjem prati više od 70 milijuna ljudi i najgledanija je u 76 zemalja svijeta.

Na hrvatski su do sada prevedeni romani „Ljepše od raja“, „Mala laž“, „Zbog gospođice Bridgerton“, „Što se to zbiva u Londonu“, „Živjeli su dugo i sretno“, “Deset stvari koje volim kod tebe“, “Tajni dnevnici gospođice Mirande Cheveer“, “Džentlmenska ponuda“, “Vikont koji me volio“, “Vojvoda i ja“, “Gospodin Bridgerton“, “Sir Phillipu s ljubavlju“, “Tajna njegova poljupca“, “Na putu do vjenčanja”, “Kad je bio grešan“ i mnogi drugi.

„Pisci poput Quinn ponovno su izumili ljubavne romane.“ ‒ Time Magazine
„Julia Quinn uistinu je naša suvremena Jane Austen.“ – Jill Barnett

RADNJA:

Anne Wynter možda nije ona za koju se predstavlja…

No, prilično se dobro snalazi u ulozi guvernante trima plemenitim gospođicama. Posao joj je izazovan: u istom se tjednu skriva u ormaru punom tuba, glumi zlu kraljicu u predstavi koja bi mogla biti tragedija ili komedija, vida rane galantnom grofu od Winsteada. Nakon godina izbjegavanja kontakata, on je prvi muškarac koji ju je doveo u iskušenje i zbog kojeg je sve teže podsjećati se da guvernanti nije mjesto uz plemića.

Daniel Smythe-Smith mogao bi biti u životnoj opasnosti…

Ali to ga neće spriječiti da se zaljubi. Kad ugleda misterioznu ženu na godišnjem koncertu svoje obitelji, zaklinje se da će je slijediti, čak i ako to znači da će dane provoditi s desetogodišnjakinjom koja misli da je jednorog. Ipak, mladi grof ima neprijatelja, onoga koji se zakleo da će ga vidjeti mrtvog. A kada se Anne nađe u opasnosti, Daniel neće prezati ni pred čim kako bi osigurao sretnu budućnost.

druge vijesti