HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ove godine, Zagrebački velesajam, od 12. do 17. studenog, 46-ti put otvara vrata Interlibera i donosi bogat program koji će zadovoljiti sve uzraste i interese.

Književna pustolovina za svakoga

Interliber je više od sajma knjiga – to je mjesto susreta za sve one koji vole knjige, bilo da su strastveni čitatelji, autori u usponu ili poslovni partneri. Osim velikog broja naslova iz područja beletristike i publicistike na sajmu se nudi najopsežnija ponuda stručne i poslovne literature, udžbenika, stripova i ostalih pomagala za daljnju izobrazbu. Svake godine Interliber privlači ljubitelje knjige iz Hrvatske i cijele regije čineći ga tih šest dana nezaobilaznim mjestom na kojem jednostavno morate biti.

Susret s autorima i inspirativni razgovori

Upoznajte autore čije su riječi nadahnule tisuće čitatelja. Interliber je jedinstvena prilika za susret s vašim omiljenim piscima, razgovor s njima i potpisivanje knjiga. Naši gosti autori dolaze iz različitih književnih žanrova, donoseći nove perspektive i kreativne ideje koje će zasigurno oduševiti sve posjetitelje.

interliber

Interliber – ključna platforma za promociju i izravnu interakciju između nakladnika

Interliber je savršeno mjesto za promociju te kao takav izaziva ogroman interes javnosti i medija i na najbolji mogući način ističe važnost knjige i čitanja. Izlaganje na Interliberu omogućava nakladnicima izvrsnu priliku za promociju svojih najnovijih izdanja, što u konačnici rezultira povećanjem prodaje i stvaranjem nove mreže čitatelja. Očekuje se više od 300 izlagača iz Hrvatske i inozemstva, što ovaj sajam čini izvrsnom prilikom za poslovno širenje, umrežavanje i direktan kontakt između nakladnika.

Bogat prateći program

Bogat i kvalitetan program događanja dodatni je bonus za sve posjetitelje. Uz brojne književne promocije domaćih i stranih popularnih autora, na sajam dolaze znanstvenici i glazbenici, a održat će se zanimljivi paneli i predavanja o aktualnim temama, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice i kvizovi te glazbeni program za sve uzraste. Ovaj raznolik program čini Interliber središtem jesenskih kulturnih događanja.

Mađarska – zemlja u fokusu

Mađarska će se predstaviti širokim spektrom književnih, umjetničkih, gastronomskih i kulturnih programa koji će dočarati njenu vibrantnu kulturnu scenu. Počasni gost je jedan od najuglednijih mađarskih autora – Péter Nádas, autor Paralelnih pripovijesti i Knjige sjećanja. Ostali mađarski pisci s nedavno objavljenim djelima (beletristike i publicistike) na hrvatskom jeziku su, među ostalima, Krisztina Tóth, László Földényi, András Forgách, Sándor Jászberényi, Noémi Orvos-Tóth. Mađarska će se svakodnevno predstavljati i na Interliberovoj glazbenoj pozornici gdje će se naći i tradicionalna glazba, crossover folklorna glazba, dječje pjesme, operete i mađarske pjesme pjevane na hrvatskom jeziku. Mađarska gastronomija svjetski je poznata, a posjetitelji će moći kušati mađarske specijalitete na gastronomskom štandu.

interliber

Ne propustite priliku za kupnju knjiga po povoljnim cijenama

Kao i svake godine, Interliber donosi i fantastične popuste i promotivne cijene knjiga. Iskoristite priliku da obogatite svoju kućnu biblioteku i pronađete knjige koje ste dugo željeli po izuzetno povoljnim cijenama. Svojom bogatom ponudom i važnom ulogom u promicanju književnosti i spajanju književne zajednice, Interliber predstavlja neizostavni kulturni i poslovni događaj ne samo grada Zagreba nego i cijele Hrvatske.

Vidimo se na Interliberu, mjestu gdje se knjige i ideje spajaju u jedinstveno iskustvo. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

druge vijesti