Tyla na Met Gali zablistala u haljini izrađenoj od pijeska, njezin tim morao ju je nositi

Mlada pjevačica za svoje se prvo pojavljivanje na Met Gali itekako potrudila.

07 svibnja 2024

Tyla na Met gali hellomagazine croatia hrvatska PROFIMEDIA
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Mlada pjevačica Tyla oduševila je svijet pjesmom “Water”, a njezin najnoviji hit “Jump” veliki je hit u klubovima i na društvenim mrežama. 22-godišnja Tyla za svoje se prvo pojavljivanje na Met Gali itekako potrudila, a zahvaljujući Olivieru Rousteingu iz Balmaina, njezina je haljina bila jedna od najzapaženijih. Tyla na Met Gali osvanula je odjevena poput skulpture od pijeska, a u ruci je umjesto torbice nosila pješčani sat.

Tyla na Met gali hellomagazine croatia hrvatska

Internet se cijeli dan zabavlja snimkama Tyle koju je skupina muškaraca iz njezinog tima morala podizati i spuštati na stepenice muzeja Met kako bi se fotografirala, a doznali smo i kako se na haljini nalazi pravi pijesak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cadena SER (@la_ser)

Tyla na Met Gali ispoštovala je temu “Garden of Time”

Na gali pod nazivom Sleeping Beauties: Reawakening Fashion” dress code je bio “Garden of Time” što je kreativnog direktora tvrtke Balmain inspiriralo da za Tylu napravi haljinu inspiriranu pješčanim satom.

PROČITAJTE: Što se događa na Met Gali – Jedu li slavni uopće i što rade nakon fotkanja na stepenicama?

“Inspiracija iza ove kreacije proizašla je iz želje za redefiniranjem granica i pretvaranjem prolaznog materijala u vječno remek-djelo. Ideja o oblikovanju odjevnog predmeta od nečega prolaznog kao što je pijesak zapalila je moju maštu i nisam mogao biti sretniji krajnjim rezultatom.”, izjavio je Olivier.

Tyla na Met gali hellomagazine croatia hrvatska

Prema Tylinom je tijelu tjednima prije gale u ateljeu modne kuće Balmain napravljen odljev po kojem je rađena haljina koja joj je pristajala poput rukavice.

Haljina je bila toliko uska da se Tyla sama nije mogla uspinjati uz stepenice što je stvorilo još jedan simpatičan trenutak koji je u kratkom roku postao viralan.

Tyla na Met gali hellomagazine croatia hrvatska

Sam Olivier Rousteing, koji se uz Tylu pojavio na gali, za sebe je napravio majicu od pijeska sa svojim licem.

Tyla na Met gali hellomagazine croatia hrvatska

Olivier RousteingPROFIMEDIA

druge vijesti