HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Priručnik Meraklis je interaktivan vodič za tinejdžere, mlade, roditelje i sve koji žele istraživati, pronaći i živjeti svoju profesionalnu svrhu. 

Bez obzira u kojoj ste dobi ili ulozi, ovim ćete priručnikom naizmjenično putovati  odredištima svojih unutarnjih dubina i vanjskih okolnosti kako bi se usmjerili, približili i  pronašli svoj meraklis. To znači da krećete na put istraživanja svoje strasti i profesionalne svrhe. 

Odredišta ovog putovanja su teme koje je bitno ‘otvoriti’, promisliti i komunicirati kako  bi dobili nove perspektive o svojim posebnostima, talentima i sadašnjem/budućem  profesionalnom smjeru. 

Priručnik Meraklis

Ciljevi koji se ovim priručnikom žele postići su svjesno ulaženje u proces promišljanja  i analize važnih aspekata sebe, bolje razumijevanje sebe – svojih snaga, potencijala,  blind spotova, bolje razumijevanje drugih – postići što više razumijevanja između  tinejdžera, mladih i roditelja, dobivanje drugih perspektiva o karijeri i karijernim  promjenama i inspiriranje primjerima. 

Priručnik Meraklis

Autorica priručnik je doc. dr. sc. Marinela Dropulić Ružić, s 15 godina iskustva u ljudskim potencijalima

Certificirani HBDI, BR i STRONG karijerni savjetnik. 

Međunarodno akreditiran executive i neuro coach.  

Certificirani mentor za rad s mladim nezaposlenim osobama. 

Autorica 2 priručnika za mlade. 

Konzultantica i mentorica na 30+ projekata za mlade.  

Profesorica na fakultetu.  

Dobitnica nagrade PRVIH20 u organizaciji Udruge KOMBINAT kao žena koja  inspirira svojim radom i promiče prave vrijednosti u društvu.  

Mama. 

Priručnik Meraklis je nastao iz rada s mladima i roditeljima u području karijernog  usmjeravanja kojeg Marinela provodi ‘uživo’ i online. 

Pisan s velikom ljubavlju i da svima koji su zbunjeni, u strahovima i dilemama bude  smjernica i podrška na putu pronalaska svog meraklisa. 

Priručnik je moguće naručiti u Hrvatskoj putem e-maila info@meraklis.hr pri čemu je  potrebno poslati sljedeće podatke (ime i prezime; adresa; OIB; broj mobitela; način  plaćanja – transakcijski ili pouzećem), a za područje Srbije dostupan je putem webshopa Makart knjižare https://www.makart.rs/knjige/knjiga-meraklis-kako-prepoznati-svoje-skrivene-talente-osloboditi-svoj-puni-potencijal-i-zivjeti-vlastitu svrhu-doc-dr-sc-marinela-dropulic-ruzic-51404 

Cijena priručnika je 19,95 € + troškovi dostave

druge vijesti