HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Otkažite planove, pripremite omiljene grickalice i lepezu jer danas na Netflix stiže nova sezona serije Bridgerton koju su fanovi dugo iščekivali. Kao što je najavljeno, prvi dio treće sezone serije Bridgerton dolazi na Netflix danas, 16. svibnja 2024., a drugi dio moći ćemo gledati od 13. lipnja. Zbog popularnosti odnosa Penelope i Colina, producenti su odlučili promijeniti redoslijed originalnih knjiga Julije Quinn, i gledateljima brže bolje ponuditi priču o Penelope i Colinu, koja je inače bila namijenjena 4. sezoni.

Premda fanovi Bridgertona još nisu vidjeli prve epizode, nakon što je nedavno u javnost izašao uzbudljiv trailer, svi čekaju da vide hoće li Penelope pronaći supruga među novim udvaračima ili će ona i Colin ipak napokon shvatiti da se vole.

Bridgerton hello magazine croatia hrvatska treća sezona serije Bridgerton

Treća sezona serije Bridgerton donosi uzbudljive scene seksa

Ako ste smatrali da je druga sezona, fokusirana na zgodnog Anthonyja, najstarijeg brata obitelji Bridgerton bila vruća, producenti upozoravaju da će tek treća sezona donijeti ono što smatraju vatrenim scenama.

PROČITAJTE: Zvijezda serije Bridgerton je prva koja je na Met Gali nosila haljinu Victorije Beckham

Izjavili su da su se u prve dvije sezone suzdržavali te da su pri stvaranju treće sezone “otpustili sve kočnice”.

Nicola Coughlan koja glumi Penelope otkrila je da su ona i partner za vrijeme snimanja scena seksa čak potrgali namještaj na setu što je još jedan razlog zbog kojeg su fanovi s velikim uzbuđenjem iščekivali treću sezonu.

Bridgerton hello magazine croatia hrvatska treća sezona serije Bridgerton

Penelope i novi udvaračNETFLIX

“Da, itekako da jesmo!”, izjavila je s ponosom irska glumica.

Ulje na vatru dodao je i trailer za treću sezonu, u kojem možemo vidjeti pregršt odličnih scena i novog Penelopinog udvarača, a koji ćemo s veseljem pogledati još jednom, prije no što se bacimo na nove epizode.

druge vijesti