HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Ako i vi jedva čekate nove epizode Bridgertona, velikog hita Shonde Rhimes, za vas imamo dobru i lošu vijest. Treća sezona serije Bridgerton gledat će se u dva dijela (očekujemo napeti clifhanger u sredini) no oni stižu tek na proljeće. Već je poznato da će treća sezona “preskočiti” jednu knjigu Julije Quinn i odmah nam prikazati kako će se odigrati stvari između Penelope i Colina, jer su fanovi tako tražili.

Naime, serija se temelji na knjigama Julije Quinn koja prati ljubavne živote osmero braće i sestara iz obitelji Bridgerton pa bi treća sezona zapravo trebala ispričati priču o Benedictu.

Shonda Rhimes odlučila je udovoljiti fanovima i Benedictove zavrzlame ostaviti za neke druge sezone, a u nadolazećoj svijetu pružiti priču o prijateljstvu koje (nadamo se) prerasta u ljubav između Penelope i Colina.

treća sezona serije Bridgerton

Treća sezona serije Bridgerton: koji su datumi u pitanju?

Prve četiri epizode iz treće sezone na Netflix stižu 16. svibnja 2024., a druge četiri 13. lipnja 2024.

PROČITAJTE: Beyonce obožava Bridgerton – Pjevačica dobila privatnu turneju o kojoj fanovi sanjaju

Uz glavnu ljubavnu priču koja se možda neće odviti kako bi se gledatelji nadali, pratit ćemo i poteškoće na koje Penelope nailazi kako bi u tajnosti zadržala Lady Whistledown te narušen odnos između nje i bivše najbolje prijateljice Eloise koja nove prijatelje nalazi na neočekivanom mjestu.

Treća sezona serije Bridgerton stavlja Penelope u fokus

Nakon što ju je Colin poprilično grubo odbio, Penelope shvaća da između njih možda neće ništa biti no ne odustaje od ideje da treba pronaći supruga, po mogućnosti situiranog, koji bi joj omogućio bijeg od majke i sestara.

treća sezona serije Bridgerton

U novim epizodama Penelope više nije dijete, naglašavaju redatelji koji tvrde da će nova sezona biti još uzbudljivija od prve dvije.

Ne preostaje nam ništa drugo nego da pričekamo proljeće…

druge vijesti