HELLO
Stipe Vukšić

John Travolta s ljubavlju se osvrnuo na vrijeme provedeno na setu s Bruceom Willisom. U četvrtak je 70-godišnji glumac prisustvovao posebnoj projekciji filma Pulp Fiction, u povodu njegove 30. godišnjice, koja je održana u sklopu otvaranja TCM Classic Film Festivala 2024. u Hollywoodu.

Travolta je prošetao tepihom sa svojom 24-godišnjom kćeri, Ellom Travoltom, a njih dvoje su razgovarali o različitim temama s Entertainment Tonightom, uključujući i odnos Travolte sa svojim kolegom iz filma, Bruceom Willisom.

Kći Johna Travolte s ocem je bila na obljetnici slavnog filma

Bruce i ja smo imali povijest. Zajedno smo radili Look Who’s Talking, i imali smo ogroman uspjeh s tim“, objasnio je Travolta. “Bili smo prijatelji. Bili smo zajedno na odmoru, Kelly Preston i ja s Bruceom i Demi Moore. Dakle, ovo nije bilo novo. Bilo nam je ugodno jednome s drugim.”

U jednoj od glavnih scena u filmu, Bruce Willis, koji glumi boksača Butcha, upuca Travoltu, koji u filmu igra mafijaškoga ubojicu.

kći johna travolte

Emma Heming Willis i Tallulah Willis došle su na projekciju.FOTO: Profimedia

Bilo nam je vrlo lako biti zajedno i opustiti se, znaš?” prisjetio se Travolta. “Osjećali smo se sretnima što smo bili u vrlo posebnom filmu.”

Bruce Willis nije mogao prisustvovati projekciji zbog zdravstvenih problema s frontotemporalnom demencijom (FTD). Međutim, njega su na posebnom događaju predstavljale njegova supruga Emma Heming Willis i kći Tallulah Willis koju ima s bivšom suprugom Demi Moore.

Kći Johna Travolte obožava Pulp Fiction

Travolta je u međuvremenu također osjećao ljubav svoje kćeri, koja je očito velika obožavateljica kultnog filma Quentina Tarantina.

Oh, svidjelo joj se sve“, rekao je Travolta na pitanje što je njegova kći mislila o filmu kad ga je napokon pogledala s 18 godina. “Ona je filmofil. Ima dobar ukus za film.”

pulp fiction

John Travolta i Bruce Willis u Pulp Fictionu.FOTO: Profimedia

Ella je bila glasna s pohvalama, objašnjavajući: “Provela sam cijeli život slušajući o tome i gledajući klipove. Ali onda, kad sam ga pogledala, to je savršen film.”

To je definicija savršenog filma! Inspirativan je za nekoga tko želi postati glumica“, dodala je.

Pulp Fiction premijerno je prikazan na Filmskom festivalu u Cannesu u svibnju 1994., gdje je osvojio Zlatnu palmu, prije nego što je u listopadu te godine stigao u kina. Dobio je sedam nominacija za Oscara (uključujući nominaciju za glavnog glumca za Travoltu), ali je kući odnio nagradu za najbolji originalni scenarij.

druge vijesti