HELLO
Domagoj Kukec

Supruga Brucea Willisa, Emma Heming Willis, progovorila je o njegovom stanju u novom televizijskom intervjuu za emisiju Today. Supruga Brucea Willisa, koja ima 45 godina i dvije kćeri sa 68-godišnjim glumcem, govorila je o Bruceovoj dijagnozi i otkrila je li on uopće svjestan svoje situacije.

supruga Brucea Willisa

Supruga Brucea Willisa otkrila istinu

Tijekom gostovanja, u kojem je sudjelovala i Susan Dickinson, šefica Udruge za frontotemporalnu demenciju (AFTD) u povodu Svjetskog tjedna svjesnosti o FTD-u, Emma je rekla da ne zna je li Bruce svjestan svoje dijagnoze.

supruga Brucea Willisa

“Teško je znati”, rekla je. “Teško je znati.”

supruga Brucea Willisa

Emma je nastavila: “Ono što znam je da je demencija teška. Teška je za osobu kojoj je dijagnosticirana. Također je teška za obitelj. I to nije drugačije za Brucea, mene i naše djevojčice. Kada kažu da je ovo obiteljska bolest, u pravu su.”

Rekla je da je dijagnoza teška

Također je govorila o tome kako dolazi do pomirenja s time, rekavši da je dijagnoza došla kao i “blagoslov i prokletstvo”, jer “konačno razumijete što se događa… ali to ne čini situaciju manje bolnom.”

PROČITAJTE: Teška bolest Celine Dion- Unatoč naporima, slavna pjevačica ne pronalazi lijek

“Prihvatiti i biti upućen u ono što se događa Bruceu, čini to malo lakšim”, dodala je Emma. Emma je također govorila da joj se ne sviđa riječ ‘njegovateljica’ i umjesto toga koristi ‘partner koji skrbi’. “On je moj partner, pa sam njegova partnerica u skrbi.”

Nedavno je Emma govorila o vlastitim borbama u toj ulozi u emocionalnom videu.