HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Tallulah Willis (30) otkrila je da joj je još prošle godine dijagnosticiran autizam. Kći Brucea Willisa i Demi Moore podijelila je stari video na Instagramu kako miluje oca po glavi dok s njim šeta crvenim tepihom i napisala: “Reci mi da si autističan, a da mi ne kažeš da si autističan.”

Jedan pratitelj je pohvalio Tallulah što je objavila snimku i pitao je je li joj stanje dijagnosticirano dok je bila dijete, na što je ona rekla da je ovo “prvi put” da je javno podijelila svoju dijagnozu.

Kći Demi Moore i Brucea Willisa prošle godine je doznala da ima autizam

Saznala sam ovo ljeto i to mi je promijenilo život”, odgovorila je Tallulah prije nego što je sebe opisala kao “neurospicy” u zasebnom komentaru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tallulah (@buuski)

Autizam, odnosno službeno poremećaj iz spektra autizma, prema Savezu udruga za autizam Hrvatske, „najčešće se definira kao stanje koje karakteriziraju teškoće u socijalnoj komunikaciji, odnosno interakciji te ograničeni i ponavljajući obrasci ponašanja, interesa i aktivnosti“.

Tallulah je uvijek bila iskrena o svom mentalnom i fizičkom zdravlju, a nedavno je ispričala kako je njezin oporavak od anoreksije ponekad bio “neuredan“.

Kći Demi Moore i Brucea Willisa patila je od brojnih mentalnih oboljenja

Proživljavam intenzivan trenutak romantiziranja nezdravih vremena i kakav je bio osjećaj prolaziti kroz dan u tijelu te veličine”, napisala je na Instagramu prošlog mjeseca. “Samo sam to željela reći jer znam (nadam se) da nisam sama.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tallulah (@buuski)

Također je podijelila fotografije svog tijela prije i poslije kako bi pokazala koliko je daleko stigla na svom putu. Dok se borila s poremećajem prehrane, Tallulah se također nosila s ADHD-om, depresijom i graničnim poremećajem osobnosti, a potonji joj je dijagnosticiran tijekom liječenja u lipnju 2022.

Ostala je u centru za liječenje četiri mjeseca po nalogu svojih roditelja unatoč tome što se zvijezda filma “Umri muški” bori s vlastitom teškom dijagnozom demencije.

Shvatila sam da je ono što želim više od harmonije sa svojim tijelom, harmonija sa svojom obitelji – da ih više ne brinem, da donesem olakšanje svojim sestrama i roditeljima“, podijelila je.

druge vijesti