HELLO
Stipe Vukšić

Autor omiljene serije iz 1980-ih “Moonlighting” (kod nas poznata pod naslovom Slučajni partneri) Glenn Gordon Caron još uvijek je dobar prijatelj sa zvijezdom te serije, slavnim Bruceom Willisom, koji se bori s neurodegenerativnim poremećajem frontotemporalne demencije. Caron još uvijek redovito susreće 68-godišnjeg glumca te je sada podijelio s javnošću kakvo je stanje Brucea Willisa više od godinu dana nakon što se umirovio zbog bolesti.

“Moonlighting”, koji je originalno išao od 1985. do 1989., a osim Brucea u njemu je glumila i Cybill Shepherd, u Americi se trenutno emitira na Huluu te je zahvaljujući tome ova serija dobila nove obožavatelje.

Stanje Brucea Willisa je sve gore

Znam da je jako sretan što je serija dostupna, iako mi to ne može reći“, rekao je Caron (69) za New York Post o Bruceu.Kada sam proveo vrijeme s njim, razgovarali smo o tome i znam da je uzbuđen“.

Proces dolaska serije na Hulu trajao je prilično dugo, a Bruceova bolest je progresivna, tako da sam mogao komunicirati s njim, prije nego što ga je bolest učinila nekomunikativnim kao što je sada, o nadi da će se serija vratiti gledateljima“.

stanje brucea willisa

U seriji Moonlighting glavne su uloge igrali Bruce i Cybill Shepherd.FOTO: Profimedia

Nisam uvijek tako dobar, ali pokušavam i razgovaram s njim i njegovom suprugom imam ležeran odnos s njegovo troje starije djece“, rekao je Caron.Jako sam se trudio ostati u njegovom životu. On je izvanredna osoba. Ono što njegovu bolest čini tako strašnom je to što, ako ste ikada proveli vrijeme s Bruceom Willisom, znate da ne postoji nitko tko je imao više ljubavi prema životu njega. Volio je život i… jednostavno se obožavao buditi svako jutro i živjeti život punim plućima”.

Dodao je: “Dakle, ideja da on sada vidi život kroz mrežasta vrata, ako to možemo tako nazvati, ima vrlo malo smisla. On je stvarno nevjerojatan tip”.

Stanje Brucea Willisa je takvo da više nije u stanju čitati

Caron je rekao da misli da ga Willis prepoznaje kad ga posjeti.

stanje brucea willisa

Glenn Gordon Caron bio je autor serije koja je proslavila Willisa, a još uvijek su prijatelji.FOTO: Getty

Moj osjećaj je da prve dvije-tri minute zna tko sam“, rekao je. “On nije potpuno verbalan; nekoć je jako mnogo čitao – nije želio da to itko zna – a sada ne čita. Sve te jezične vještine više mu nisu dostupne, ali ipak je on i dalje Bruce”.

Kad ste s njim znate da je on Bruce i zahvalni ste što je tu“, primijetio je, “ali radosti života više nema.”

druge vijesti