HELLO
Stipe Vukšić

Od superzvijezda čiji svaki korak prate mediji do onih za koje niste sigurni kako se zovu ali ih stalno viđate na velikim i malim ekranima, brojni glumci i glumice u vezama su i brakovima sa svojim kolegama. Ništa čudno, jer tko bolje može razumjeti teškoće s kojima se suočavaju glumci nego njihovi kolege? A i zašto ne iskoristiti priliku i glumiti na projektu zajedno sa svojim partnerom ili partnericom? Ovi glumački parovi napravili su baš to.

Brojni glumački parovi zajedno su se pojavili na ekranu, ali ovo se gostovanje još uvijek pamti

Prijatelji su na prijelazu stoljeća bili popkulturni fenomen i najpopularnija serija na svijetu. To je potaknulo i brojne poznate glumce kojima bi inače bilo „ispod časti“ pojaviti se na TV-u da prihvate gostujuće uloge u njoj – sjetite se samo Garyja Oldmana ili Julije Roberts – tako da gostovanje Brada Pitta, tada na vrhuncu slave, u epizodi 8. sezone popularne serije ne bi bilo čudno ni da nije bilo njegove osobne povezanosti s jednom od glavnih glumica.

glumački parovi

Na vrhuncu slave Brad Pitt pojavio se u seriji tadašnje supruge Jennifer Aniston.FOTO: PROFIMEDIA

Brad i Jennifer Aniston bili su najpoznatiji par na svijetu kada je on gostovao u njezinoj seriji, a u urnebesnoj epizodi Brad glumi Willa, bivšega školskoga kolegu Rachel, Monice i Rossa kojega je Jenniferin lik u srednjoj školi zlostavljao zbog debljine, a sada se stesao i izgleda kao, je li, Brad Pitt.

Jennifer nije jedina čiji se (bivši) suprug pojavio u seriji. David Arquette, tada dečko, a kasnije suprug (danas bivši) njezine kolegice Courtney Cox, pojavio se još u trećoj sezoni serije i to kao muškarac koji uhodi Phoebe (Lisa Kudrow) zato što ju je zamijenio za njezinu zlu sestru blizanku Ursulu.

U ovoj su se seriji glumački parovi svako malo zajedno pojavljivali na ekranu

Serija How I Met Your Mother išla je devet sezona, a u tome dugome razdoblju u njoj su se pojavili brojni glumci u sporednim i epizodnim ulogama. A čak troje gostiju bili su u braku s nekime iz glavne glumačke postave.

Neil Patrick Harris glumio je zavodnika Barneyja, ali u stvarnome životu je u dugogodišnjem sretnome braku s Davidom Burtkom. David se u suprugovoj seriji pojavio u sedam epizoda, i to glumeći bivšega dečka Lilly (Alyson Hannigan).

glumački parovi

Iako je u braku s Alyson Hannigan (Lily), Alexis Denisof u How I Met Your Mother većinu je scena dijelio s Cobie Smulders (Robin).FOTO: PROFIMEDIA

A i Alysonin stvarni suprug Alexis Denisof se također pojavljivao u seriji. U deset epizoda od druge pa sve do devete sezone pojavljivao se kao Robinin (Cobie Smulders) šef Sandy. Alexis i Alyson upoznali su se na setu druge serije na kojoj su zajedno radili, Buffy, the Vampire Slayer.

I za kraj, kao zaokruženje priče, i Cobiein stvarni suprug Taran Killam, pojavio se u How I Met Your Mother. On je u šest epizoda glumio Barneyjevog kolegu s posla Garyja.

Supruga ovoga popularnoga glumca glumila je njegovu nesretnu ljubav u sitcomu

Steve Carell jedan je od najomiljenijih holivudskih glumaca, a dio njegova šarma je i to što se oko njega ne vežu nikakvi skandali. Steve je od 1995. u braku s Nancy, koja mu je velika podrška i koju je hvalio u brojnim intervjuima i govorima.

glumački parovi

Steve i Nancy Carell jedan su od najstabilnijih parova Hollywooda.FOTO: PROFIMEDIA

Ono što je manje poznato je to da je Nancy također glumica i komičarka. Štoviše, u drugoj i trećoj sezoni suprugove serije The Office pojavila se kao djevojka njegova lika Michaela Scotta u sedam epizoda popularnog sitcoma. Njihovim likovima nije bilo suđeno, ali brak Stevea i Nancy čvrst je već 28 godina.

Glumački parovi zajedno glume ne samo u komedijama, nego i u dramama

Jeffrey Dean Morgan u ulozi Negana jedan je od glavnih glumaca u dugovječnoj horor drami The Walking Dead. Kada je u flashbacku prikazan njegov život prije zombi apokalipse, suprugu mu je glumila – Hilarie Burton, njegova stvarna supruga s kojom je u vezi od 2009. godine.

glumački parovi

Jeffrey Dean Morgan i Hilarie Burton zaljubljeni su već 15 godina, a tek 2021. glumili su zajedno.FOTO: Getty

Za razliku od humorističnih serija, u dramskima je ovakva situacija ipak rjeđa – vjerojatno je zabavnije smijati se sa suprugom na poslu nego s njime bježati od zombija.

druge vijesti