HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Hilarie Burton Morgan, koja je glumila Peyton u hit seriji dvijetisućitih pod nazivom “One Tree Hill” žele da njezini obožavatelji shvate da više nije teen zvijezda. 41-godišnja glumica prije nekoliko je godina odlučila da sijeda kosa ne treba biti bauk te odlučila dopustiti svojim pepeljastim pramenovima da zablistaju, čak i na crvenom tepihu.

Glumica koja je upravo izdala knjigu pod nazivom “Grimorie Girls” u emisiji “The View” otkrila je zašto je odlučila pustiti da joj kosa izraste sa sijedama punom dužinom te kakvo joj olašanje donosi ta odluka.

Sijeda kosa pomogla joj je da zavoli sebe

“Čudno je to kad glumite u tinejdžerskoj seriji jer svi očekuju da ćete zauvijek imati 17 godina”,izjavila je Hilarie Burton Morgan. “Nije mi se baš sviđalo moje mladenačko razdoblje. Bavila sam se nekim mračnim stvarima. Tako da mi je ideja da možeš preći na višu razinu i doći do razdoblja u kojem ti imaš najviše sijedih u sobi baš uzbudljiva.”

Hilarie Burton Morgan sijeda kosa

Hilarie Burton Morgan kao Peyton u seriji One tree Hill

Hilarie Burton Morgan navela je i kako ima mnogo sjedokosih ikona, koje su za nju prava inspiracija. Na njezinom popisu nalaze se Bea Arthur, Ruth Gordon i Betty White.

“Takva sam željela biti”, otkrila je. “Zato je to što mi je kosa počela rano sijediti zapravo bilo olakšanje”.

PROČITAJTE: Salma Hayek ima odličan trik za prikrivanje sijedih vlasi, i ne, nije ono što mislite

Hilarie Burton Morgan kosu je počela bojati u srednjoj školi, a zatim je počela izbjeljivati kosu kako bi izgledala “poput zvijezde”, zbog čega joj je kosa u jednom trenutku počela i otpadati.

“Kako je sijeda kosa počela rasti, svidjelo mi se kako izgledam – možda po prvi put”, izjavila je. “Sviđa mi se kako sijede vlasi pristaju mojim očima i tonu kože.”

Hilarie Burton Morgan u sretnom je braku s još jednim licem s malih ekrana

Glumica Hilarie Burton Morgan u posljednjih nekoliko godina ljubav je pronašla u svim aspektima života. Od 2019. u sretnom je braku s glumcem Jeffreyjem Deanom Morganom kojeg smo gledali u brojnim poznatim filmovima i serijama kao što su “P.S. I Love You” i “Walking Dead”.

Hilarie Burton Morgan sijeda kosa

druge vijesti